Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi!

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kanunsuz Topraklar dizisi ile gelmişti Esra Bilgiç. Uğur Güneş ile başrolünü paylaştığı dizinin erken finalinden sonra eğitimine ağırlık verdi oyuncu. Hukuk Fakültesi’nde okuyan Esra Bilgiç, şu sıralar yeni dizisine hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde dijital platform Disney Plus’ın iddialı projesinde rol alacağı öğrenilmişti oyuncunu. Bilgiç’in bir süredir hazırlıkları süren ve 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılı nedeniyle jest niteliği taşıyan Atatürk dizisinde oynayacağı biliniyor.

Oyuncu, Mustafa Kemal Atatürk’ün anlatılacağı ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı dizideki rolünü de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajındaki sözleriyle aktarmıştı. Son dönemde tarihi bir karakter olan Corinne Lütfü’nün hayatını okuduğunu anlatmıştı oyuncu.

Böylece, dizideki rolü de ortaya çıkmıştı. Esra Bilgiç, Atatürk’ü anlatan dizide Madam Corinne Lütfü karakterine hayat verecek.

“Bir süredir Corinne Lütfü için harıl harıl çalışıyorum. Şimdiye kadar bir proje için hazırlanırken bu kadar heyecanlanmadım, böylesine sabırsızlanmadım” diye konuşan oyuncunun yeni dizisi merakla bekleniyor.

Bu arada ekrana dönüp dönmeyeceği de henüz belli olmayan Esra Bilgiç’in son yaptığı instagram paylaşımlarındaki fotoğraflar ise hayranlarından büyük beğeni aldı.

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi! 1

Oyuncu, L’Officiel dergisi için objektif karşısına geçti. İstanbul’un en ünlü yapılarından birisi olan Çırağan Sarayı’nda çekilen fotoğraflarıyla dergide yer aldı. Her zaman zarafeti, güzelliği ile dikkatleri çeken oyuncu, yine büyüleyici bir ortamdaki görüntüsüyle de çok beğenildi.

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi! 2

Derginin Eylül sayısı için yapılan çekimlerde emeği geçen herkese de tek tek teşekkür eden Esra Bilgiç, dergideki pozlarını da ayrı ayrı hayranlarıyla paylaştı…

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi! 3

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi! 4

Esra Bilgiç, objektif karşısına geçti, zarafetiyle, güzelliğiyle adeta büyüledi! 5