Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1’in Cennet’in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu!

Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1’in Cennet’in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 yine ekranlarda psikolojik derinliği olan sahnelerle izleyicileri derinden etkileyecek bir dizi hazırlatıyor. İki sezon süren ve büyük başarı kazanan Masumlar Apartmanı dizisinin yerine düşünülen bu yeni yapımın ismi Cennet’in Çocukları olacak. Atike Hınçlıer’in ‘Yürek Çıkmazı’ isimli kitabından uyarlanan dizi çok çarpıcı sahnelerle dolu olacak.

TRT1’in yeni sezonda en önemli projelerinden birisinin yönetmen koltuğuna ise Serdar Gözelekli oturdu… Başarılı yönetmen daha önce Seversin isimli Kanal D’nin yaz aylarında büyük ilgi gören dizisini yönetmişti. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden geçtiğimiz günlerde ayrılan Serdar Gözelekli, tüm ekibi de hüzne boğdu.

Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1'in Cennet'in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu! 10

İlayda Alişan instagram hesabından ayrılık paylaşımı yapmış ve yönetmeninden ne kadar çok etkilendiğini de bu paylaşımı ile ortaya koymuştu. Deniz Çelebi Dikilitaş’ın görevi devralmasıyla Seversin yoluna devam ediyor. Cennet’in Çocukları dizisi için ise bu ayrılık yeni bir başlangıç anlamına geliyor.

Gold Film’in uzun süredir ön hazırlıklarını sürdürdüğü ve senaryo yazımına odaklandığı dönemin ardından, oyuncularla anlaşmalar da bir bir yapılmaya başlandı. Yapımcı Faruk Turgut, Ayça Bingöl’den sonra Alp Navruz ile de anlaşma sağladığını twitter hesabından duyurmuştu.

Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1'in Cennet'in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu! 11

Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın senaryosunu yazmakta olduğu dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de katılmakta olduğu ve kadronun yakın bir zamanda tamamlanacağı belirtiliyor.

Alp Navruz’un başrol erkek oyuncusu olarak projeyi kabul etmesi, Cennet’in Çocukları dizisinin çok iyi bir hikayesinin olduğu mesajını da veriyor.

Alp Navruz, yer aldığı projelerde hikayeyi derinliklerine inerek inceliyor ve senaristler ile görüşmeden ve karakterin nereye gideceğini tam olarak görmeden de sözleşme imzalamayan birisi. Bu durumu iyi bilen hayranları da Alp Navruz’un seçimlerinin doğruluğuna güvenerek Cennetin Çocukları dizisine daha da farklı bir gözle bakıyor.

Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1'in Cennet'in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu! 12

Yönetmen Serdar Gözelekli’nin iş başı yapmasının ardından Cennet’in Çocukları dizisinde de çekimlerden önceki son hazırlıkların tamamlanması bekleniyor.

Cennet’in Çocukları isimli yeni dizi projesi TRT1 ekranında yayınlanacak ve alkolün bir insanın hayatını nasıl feci bir hale getirebileceğini ortaya koyacak. Ayrıca bir kadının çocukları için ne büyük fedakarlıklar yapabileceği, ayakta durmak için ne kadar büyük mücadele verdiğini de yeni dizide izleyebileceksiniz.

Ağır bir dram hikayesi olan Yürek Çıkmazı isimli kitabın özetinde şöyle yazıyor:

“Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi.”

Seversin dizisindeki ayrılık, TRT1'in Cennet'in Çocukları dizisi için yeni başlangıç oldu! 13