Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç, Ramo’dan sonra bomba gibi bir diziye başlıyor!

Esra Bilgiç, Ramo’dan sonra bomba gibi bir diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat veren Uğur Güneş, diziden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenmiş ve ardından da yeni sezonda ekrana gelecek olan Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile anlaşmıştı.

Oyuncunun başrolde kiminle partner olacağı da henüz belli değildi. O isim için neden beklendiği ortaya çıktı. Dün akşam final yaparak biten Ramo dizisinin ardından Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç’in yeni bir dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar’ın kadın başrolü Esra Bilgiç oldu… Murat Yıldırım ile Ramo dizisinde çok iyi bir partnerlik sergileyen oyuncu, son yılların öne çıkan yıldızları arasında bulunuyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakteri ile sivrilen oyuncu, kısa süren Bir Umut Yeter’in ardından Ramo dizisinde başrolde yer almıştı.

Gold Film tarafından bir süredir hazırlıkları yapılan Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç partnerliği izleyeceksiniz.

Yapımcıların peşinden koştuğu ünlü oyuncu böylece yeni sezon için hem projesini bulmuş oldu hem de dinlenmek için zamanı da var.