Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi partneri Esra Bilgiç ile Uğur Güneş sizce nasıl?

Yeni dizi partneri Esra Bilgiç ile Uğur Güneş sizce nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova gibi çok güçlü ve etkileyici bir projede 3 sezon yer alan Uğur Güneş, 3. sezonu tamamlamadan yapımdan ayrılmıştı. Adana’da çekilen dizinin hemen ardından ise ünlü oyuncu Gold Film ile el sıkıştı… Son dönemin öne çıkan erkek oyuncularından Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ile bu dizide iyi bir uyum yakalamıştı.

Ünlü oyuncunun anlaşma yaptığı dizinin ismi Kanunsuz Topraklar… Yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizinin güçlü bir hikayesi ve iyi bir oyuncu kadrosu olması bekleniyor. Şimdiye kadar net olarak belli olan tek oyuncu ise Uğur Güneş idi…

Ancak Ramo dizisinin finalinin ardından Esra Bilgiç’in de dizi için el sıkıştığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kanunsuz Topraklar dizisinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş partnerliğini izleyeceğiz.

Dizi hayranları Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisini çok sevmişti. Ramo’nun iyi sonuçlar elde etmesinde ve 40 bölüme kadar devam etmesinde ikilinin performansları belirleyici olmuştu.

Diriliş Ertuğrul ile birlikte öne çıkan Esra Bilgiç, Ramo ile de geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Uğur Güneş ise zaten Bir Zamanlar Çukurova ile uzun süredir güçlü bir çıkış yakalamıştı.

Şimdi iki başarılı isim aynı dizide buluştu… Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin uyumunun nasıl olacağı, enerjileri, birlikte nasıl bir görüntü verecekleri ve sette nasıl bir iletişimlerinin olacağına hayranları çok merak ediyor.

Sizce de Uğur Güneş ile Esra Bilgiç iyi bir dizi çifti olmadı mı?