Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Bilgiç Töre’nin yazacak çok şeyi var ama bir fotoğraf anlatmaya yetiyor!

Esra Bilgiç Töre’nin yazacak çok şeyi var ama bir fotoğraf anlatmaya yetiyor!

tarafından ker_def

Esra Bilgiç Töre, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile İngiltere’nin başkenti Londra’da olduğunu gösterdi.

Televizyon Gazetesi Detay – Londra’da bulunan RADA kısaltması ile bilinen oyunculuk ve sahne sanatları eğitimi veren Royal Academy of Dramatic Art binasının önünde çektiği fotoğrafını paylaşan Esra Bilgiç Töre, “Aslında buraya yazılacak çok şey var” mesajını paylaştı.

Ünlü oyuncu son olarak bu sezonun başında Kanal D ekranında yayınlanan Bir Umut Yeter isimli dizide rol almıştı. Ancak dizi reyting düşüklüğü nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılmıştı.

Kısa sürede 37 binin üzerinde beğeni alan paylaşıma çok sayıda yorum da yapıldı.

Esra Bilgiç’in hayranları onu ekranda çok özlediklerini ve yeni bir projede görmek istediklerini belirttiler.

İşte o paylaşım:

??‍♀️ Aslında buraya yazılacak çok şey var ? Mutlu hafta sonları ?

Esra Bilgiç Töre'nin yazacak çok şeyi var ama bir fotoğraf anlatmaya yetiyor! 7

The Royal Academy of Dramatic Art (RADA)1904 yılında kurulmuştur ve bu zamanda kadar dünya genelinde tanınan bir kurum olarak ününü korumaktadır. Oyunculuk & Sahne, Yapım & Tasarım alanlarında çeşitli seviyelerde eğitim verir. Senaryo yazarlığı, oyunculuk alanlarında özel kısa programları mevcuttur.

RADA öğrencileri tanınmış yapımların çeşitli üretim aşamalarında ve yeni drama çalışmalarında düzenli olarak görev almaktadır. Dersler tanınmış aktörler, senaryo yazarları tarafından verilir ve öğrencilerin 10.000’in üzerinde oyun, geniş bir sinema, belgesel koleksiyonuna ev sahipliği yapan Birleşik Krallık’taki en iyi kütüphanelerden birine erişimi bulunmaktadır.