Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, yaşamak istediği dönemi yeni dizisinde buldu!

Esra Bilgiç, yaşamak istediği dönemi yeni dizisinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisiyle birlikte parladı… Halime Hatun karakteri ile başladığı dizi setlerinde şansını iyi kullanan oyuncu, üst üste değerli projelerde yer aldı. Ramo dizisindeki Sibel karakterinin ardından yeni sezonda oyuncuyu Fox TV ekranında Gülfem olarak izleyebilirsiniz.

Kanunsuz Topraklar dizisiyle izleyicileri 1939 yılına götüren hikaye çok etkileyici. Dizinin ilk bölümüne yönelik izleyicilerin yorumları da çok olumlu geldi. Esra Bilgiç, bir maden patronunun kızı olarak izleyicilerin karşısına çıktı. 1940’lı yılların Türkiye’sine yönelik dizide oluşturulan atmosfer de tüm izleyiciler için yeni bir döneyim oldu.

Dizinin yönetmeni Faruk Teber, o dönemi en iyi anlatmak için ekibiyle birlikte büyük bir plato oluşturdu. Bu platodaki her detay da izleyenleri fazlası ile etkiliyor. Esra Bilgiç o dönemlerde yaşamayı çok arzu edeceğini de belirtti.

Esra Bilgiç, yaşamak istediği dönemi yeni dizisinde buldu! 8

Dizi sayesinde sanki o dönemdeymiş gibi hissettiğini vurgulayan oyuncu, 1940’lı yıllar için şunları söyledi:

“Bana daha gerçek geliyor. Sevgi, aşk, aile bağları, arkadaşlık, dostluk. Bir hayvana bile, bir ata bile değer veriliyor. Bir at ile insan ilişkisi bile bence çok farklı. Her şey gerçek değerinde çünkü. O yüzden ben çok isterdim. Çok şanslıyım o dönemde gibiyim.”

Dizide Ali Gelik karakterini canlandıran Necip Memili de o dönemin her anlamda çok etkileyici olduğunu söyledi. Giydikleri kıyafetlerin her yönüyle çok güzel olduğunu anlatan oyuncu, “Tipimi de değiştirdiğim için o kostümlerle kendimi görünce hoşuma gitti, ben sevdim” dedi.

Esra Bilgiç, yaşamak istediği dönemi yeni dizisinde buldu! 9

Dönem projelerini seven isimlerden olan Kaan Taşaner de dizide Yavuz karakteri ile yer alıyor. Dekorların ve kostümlerin üzerinde uzun süre çalışıldığı vurgusunu yapan oyuncu, “Bir oyuncu için tarihi yolculuklar yapmak çok keyifli. Ben bu anlamda çok fazla zaman yolculuğu yapmış birisiyim. 1940’ların başındayız. Yine giyinmesi, içinde olması, taşıması zevkli bir iş oluyor” diye konuştu.