Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi kaybettiği reytingleri geri almaya başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisi kaybettiği reytingleri geri almaya başladı!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti 57. bölümü ile ekranlara geldi. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan, hikayesi merakla beklenen ve güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı diziye olan ilgi devam ediyor.

Birkaç hafta yaşanan reyting düşüşlerinin ardından Kızılcık Şerbeti’nin yeniden AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranları elde ettiğini, tüm kişiler kategorisi de dahil olmak üzere tüm gruplarda reytinglerini artırdığı gözlemleniyor.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı paylaşıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi reyting sonuçlarına bakıldığı zaman Cuma akşamı tüm izleyici gruplarında da en yakın rakibine bile fark atıyor.

Dizinin yayınlanan 57. bölümüne Fatih’le evlenen Görkem’in, Pembe’ye ilk günden gerçek yüzünü göstermesi damga vurdu. Ayrıca dizinin hikayesine Giray karakteri ile Kaan Taşaner de katıldı. Taşaner ile Sıla Türkoğlu yeni partner olarak öne çıkmaya başladı.

Sosyal medyada da her hafta gündeme oturan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile 10 saat X’in (Twitter) TT listesinde yer aldı. Kızılcık Şerbeti izleyenlerinin sayısız beğeni, yorum ve paylaşım yaptığı bölüm adeta soluksuz izlendi.

Dizi hayranları sosyal medya ortamlarında Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısından konuşuyor.

Kaan Taşaner’in katıldığı ilk bölüm olması nedeniyle 57. bölüm sonunda reytinglerin artmış olması da oyuncunun gelişinin hikayeye önemli bir ivme kazandırabileceği mesajını da veriyor.