Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinde heyecan bitti, hayal kırıklığı başladı!

Emanet dizisinde heyecan bitti, hayal kırıklığı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisi ilk sezonu ile öne çıkan yapımlardan birisi oldu. Genç oyuncular Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan da geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti.

Dizinin yayında olmadığı yaz aylarında bile başrol oyuncularına ilgi çok büyüktü. Sosyal medyada yapılan araştırmalarda en çok konuşulan isimlerin yer aldığı listeye girebilen Sla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan, geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Her iki oyuncuya olan ilgi devam ediyor. Ancak Emanet dizisine yönelik ilginin azaldığına da şahit oluyoruz. Ortada bir sorun var. İzleyicilere göre dizinin ikinci sezon hikayesi sıkıcı oldu… Seher ile Yaman’ın eski günlerini özlediklerini belirten hayranlar, hikayeden sıkıldıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Sabır ettiklerini ve senaristlerin eskiye dönüşünü beklediklerini sosyal medya mesajlarıyla ortaya koyan Emanet izleyicileri, artık bir adım atılmasını istiyor.

Dizinin reytingleri düşüyor ve izleyicilerin ilgisi de azalmaya devam ediyor. Bunu hafta için yayınlanan bölümlerin elde ettiği reytingler de net bir şekilde gösteriyor. Tüm kişiler kategorisinde hala izleyicisini tutmaya devam eden Emanet, AB ve ABC1’de ise büyük kayıplar yaşadı.

“Zamanımızı çalmışlar gibi hissediyorum” diye yorum bırakan dizi hayranları, izledikleri her bölümün artık vakit kaybı gibi olduğu eleştirisini yapıyor.

Emanet’in ikinci sezonunu heyecanla bekleyenler, sürekli gerilimli sahnelerden rahatsız. Bazı olayların fazla uzatılmasının artık diziye zarar verdiğini de yazan dizinin takipçileri, senaristlerin ne yapmaya çalıştığını anlamadıklarını da vurguluyor.

“Herkes sıkıldı, bir siz sıkılmadınız kavga etmekten” diye yorum bıkan bir Emanet hayranı, dizideki kötü gidişatın nedenini de anlatmış oldu.