Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Taşaner, yeni katıldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden çok memnun!

Kaan Taşaner, yeni katıldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden çok memnun!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna en son katılan isimlerden birisi de Kaan Taşaner oldu. Giray isimli karakteri canlandıran oyuncu, son dönemde Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin pasif kalmasına kızan izleyicileri memnun eder bir şekilde hikayeye dahil oldu.

Giray ile Doğa arasında yaşanacaklar ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde önemli bir aşamada daha yaşanacak. Sıla Türkoğlu hayranları için Giray karakterinin gelişi, uzun süredir diziye yönelik yapılan eleştirilerin de son bulması anlamına geliyor.

Kaan Taşaner de böyle önemli bir yapımda rol almaktan memnun. İkinci sezonu devam eden ve Cuma akşamları çok iyi reytingler ile birincilikler almayı sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisi, hikaye olarak da gelişiyor.

Kaan Taşaner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin setinde çok mutlu olduğunu şu sözlerle anlattı: “Sete gidip geliyorum, acayip mutluyuz. İnanılmaz bir ekip, çok tatlı bir ekip. Zaten uzun zamandır bir aradalar, işte de iyice ustalaşmışlar, ben de onlara dahil oldum. Onlar da kabul ettiler, inanılmaz keyifle çalışıyoruz.”

Karakterin hikaye içinde gelişimi konusunda henüz daha yeni dahil olduğunu hatırlatan oyuncu, hikayenin geliştikçe Giray karakteriyle ilgili detayların da netleşeceğini ifade etti.