Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Sıla Türkoğlu hayranlarını en çok da bu sahne etkiledi!

Sosyal medyada Sıla Türkoğlu hayranlarını en çok da bu sahne etkiledi!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamları güçlü hikayesi ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin hikayesinde yaşanan değişim ise sosyal medyada konuşuluyor.

Özellikle de Sıla Türkoğlu hayranları bir süredir senaryodan rahatsızdı. Doğa karakterinin içine düştüğü durumu bir çıkmaz olarak gören, karakterin kadınları zayıf gösterdiğini düşünen çok fazla izleyici vardı.

Sıla Türkoğlu’nun hikayenin kadın başrolü olarak geçirdiği ilk sezondan sonra ikinci sezonda geri plana düşmesi, senaristlerin karakteri getirdiği nokta ile ilgiliydi.

Doğa karakterinin içine düştüğü çıkmaz, Sıla Türkoğlu’nun hikayede geri plana düşmesi gibi nedenler bir süredir sosyal medyada büyük eleştiriler yapılmasına neden oldu.

Sonunda senaristler düğümü yeni bir karakteri hikayeye ekleyerek bu durumdan çıkma adımı attı. Kaan Taşaner’in Giray karakteri ile hikayeye dahil olması, en çok da Sıla Türkoğlu hayranlarının eleştirilerinin karşılığını bulduğunu gösteriyor.

Sosyal medyada Sıla Türkoğlu hayranlarını en çok da bu sahne etkiledi! 8

Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma akşamı yayınlanan 57. bölümünde Doğa ile Giray arasında yaşanan elektriklenme dizinin hayranlarını fazlasıyla etkiledi.

Sıla Türkoğlu’nun yeniden hikayede öne çıkartılması hayranları arasında memnuniyet yarattı. Özellikle de Doğa karakterinin Giray olan olan sahnelerinde çok mutlu olması, yüzün gülmesi gibi detaylar Sıla Türkoğlu hayranlarını çok memnun etti.

Doğa ve Giray karakterlerinin mutlu hallerinin Kızılcık Şerbeti dizisine de olumlu yansıması senaristlerin yeniden hikaye gücünü ortaya koymaları ile mümkün oldu.

Sosyal medyada Sıla Türkoğlu hayranlarını en çok da bu sahne etkiledi! 9