Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç’in Disney Plus için çekilen ve Atatürk’ü anlatacak dizideki rolü belli oldu!

Esra Bilgiç’in Disney Plus için çekilen ve Atatürk’ü anlatacak dizideki rolü belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV’nin dönem dizisi Kanunsuz Topraklar ile gelmişti Esra Bilgiç. Oyuncunun bu dizinin ardından OGM Pictures imzalı Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alacağı gündeme gelmişti. Ancak Bilgiç’in teklifi reddettiği sonradan öğrenildi.

Anlaşma şartlarını beğenmediği için Terzi dizisini reddeden Esra Bilgiç’in ismi, şu sıralar Disney Plus için çekilecek olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel çekilen diziyle anılıyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı dizi, dijital platformun Türkiye’ye bir jesti olarak anılıyor.

Esra Bilgiç’in de bu dizide oynayacağı kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bilgiç, 2015 yılında Diriliş Ertuğrul dizisi ile tanınmış, Ramo dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Ardından Kanunsuz Topraklar’da rol alan oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduran ve yapımcıların peşinden koştuğu bir isim oldu.

Esra Bilgiç'in Disney Plus için çekilen ve Atatürk'ü anlatacak dizideki rolü belli oldu! 8

Aynı zamanda hukuk eğitimini de sürdüren Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar’ın final yapmasının ardından okulunu bitirmek için çabalıyor şu sıralar. Hukuk mezunu olmaya hazırlanan oyuncu, bir süredir projelerde yer almıyor.

Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan Disney Plus’ın en önemli projelerinden olan Atatürk dizisiyle birlikte anılmasıyla hayranları da merakla beklemeye başladı. Dizide Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı ve annesi Zübeyde Hanım’a da Songül Öden’in hayat vereceği biliniyordu.

Esra Bilgiç'in Disney Plus için çekilen ve Atatürk'ü anlatacak dizideki rolü belli oldu! 9

Hazırlıkları süren dizinin kadrosuna dahil olan Esra Bilgiç’in kimi oynayacağı ise merak konusuydu. 6 bölüm olarak planlanan dizinin ilk sezonunda Esra Bilgiç’in konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi. Kimi oynayacağı belli olmasa da Atatürk’ün özel hayatında yer alan bir kadın karakteri canlandırması bekleniyor.

Gelen bilgilere bakılırsa Esra Bilgiç’in dizideki rolü çok uzun sürmeyecek. Atatürk dizisinde kısa süreli yer alacağı anlaşılan oyuncunun Eylül ayında başlayacak yeni sezon için yeni bir televizyon dizisi ile izleyiciye sürprizi yapması da büyük olasılık…