Ana sayfa Sosyal Medya ‘Ben Cevherleri çok sevdim” Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine vedasıyla duygulandırdı

‘Ben Cevherleri çok sevdim” Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine vedasıyla duygulandırdı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan hukuk temalı, dram hikayelerinin yanı sıra eğlenceli olaylarla da sevilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, hafta içinde son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin rol aldığı diziye bir süre önce Barış Kılıç da dahil olmuştu.

Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya ise dizinin başlangıcında rol alan isimlerdi. Ancak ilerleyen bölümlerde veda ettiler. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, 33. bölümüyle final yaptı. Dizi, sezon boyunca reytingleri bir düşüp, bir yükselen çizgisi ile ‘final mi, devam mı?’ sorularının da sıkça muhatabı olmuştu.

Özellikle kadın izleyenlerin büyük beğenisini kazanan bir yapımdı. Genelde dizilerdeki ezik, çaresiz, bir mesleği olmayan ve genellikle anne ya da sevgili olması dışına çıkamayan karakterlerin yanında, Hukuk mezunu avukat kadınlar, dizinin dikkat çeken karakterleri oldular.

'Ben Cevherleri çok sevdim" Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine vedasıyla duygulandırdı 8

Sumru Yavrucuk’un hayat verdiği anneleri Çolpan’ın gözü pek avukatlığı karşısında hukukçu kardeşler Sanem ve Azra olarak Gökçe Eyüboğlu ve Gökçe Bahadır, ekranda özlenen güçlü, meslek sahibi, genç, başarılı kadınlara hayat verdiler.

Gökçe Eyüboğlu, özellikle Kadın dizisinde oynadığı Ceyda karakteriyle büyük dikkat çekmiş bir isim. Tiyatro kökenli olan Eyüboğlu, Kadın dizisindeki çıkışının ardından Zümrüdüanka dizisinde oynamıştı. Evlilik Hakkında Her Şey ile yeniden ekrana gelen oyuncu, başarılı performansı ile de beğeni topladı.

Gökçe Eyüboğlu, dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından, birlikte rol aldığı ve dizide Cevher ailesine hayat verdikleri oyuncu arkadaşlarıyla bir fotoğraflarını paylaştı…

'Ben Cevherleri çok sevdim" Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine vedasıyla duygulandırdı 9

“Ben Cevherleri çok sevdim” diyen oyuncu, tüm ekibe, oyuncu arkadaşlarına teşekkür ederken, “Bu hikayenin bir parçası olduğum için çok mutluyum” diyerek duygularını da aktardı…