Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer!

Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi ‘Kanunsuz Topraklar’, 29 Eylül Çarşamba akşamı ekran macerasına başlayacak. Dizinin ekibi heyecanı artırmak için sosyal medya paylaşımları yapıyor. Geçen sezon Ramo dizisinde izlediğimiz Esra Bilgiç, yeni rolünde çok iddialı.

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin baş rolünde yer aldığı diziyi izleyici de heyecanla bekliyor. Dizinin oyuncuları da en az izleyici kadar heyecanlı. Esra Bilgiç’in instagram hesabından yaptığı paylaşım bu heyecanı gözler önüne serdi. Bilgiç,  ‘Ne son iki gün mü? Çok heyecanlıyız’ yazdığı paylaşımıyla, takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer! 9

Esra Bilgiç’in hayranları da en az oyuncu kadar heyecanlı olduklarını belirten yorumlar yapıyor.

1939 yılının Türkiye’sine götüren dizinin kıyafetleri ve aksesuarları da çok ilgi çekiyor. Esra Bilgiç’in tüm güzelliğini yansıttığı yeni imajı da hayranları tarafından çok beğenildi.

Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer! 10

Dönemin kıyafetleri ve kostümleri ünlü oyuncuya çok yakıştırıldı. Senaryosu Zülküf Yücel’e ait olan ve  1939 yılında Zonguldak’ta geçen dizide ünlü oyuncuyu Gülfem isimli karakterde izleyeceksiniz.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi de birbirlerine çok yakıştırıldı. Enerjileri de yüksek olan ikili, yeni sezonun en gözde dizi çiftlerinden birisi olmaya aday.

Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar heyecanı görülmeye değer! 11

Ekranların en sürükleyici ve iddialı dizilerinden Sadakatsiz’ ile aynı gün yayınlanacak ‘Kanunsuz Topraklar’ın ekran macerası merakla bekleniyor. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor.