Ana sayfa Dizi Haberleri atv düşük reytingler sonrası yeni dizi için final kararı verdi!

atv düşük reytingler sonrası yeni dizi için final kararı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları büyük bir dizi depremi yaşanıyor… Fox TV ve atv’den üst üste final haberleri geldi.. Show TV ise şimdilik gün değişikliği ile yetindi… Teşkilat ve Yargı dizileri pazar akşamları izleyicileri kendilerine çekti. Çok iyi reytingler alan bu iki dizi ile yarışamayan 3 dizi için ise peş peşe yeni kararlar geldi.

Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisi için 5. bölümde final kararı aldığı zaten ortaya çıkmıştı. Ayrıca dizi gün de değiştirdi ve son iki bölüm perşembe akşamları yayınlanacak. Dizinin 7 Ekim’de 4. bölümü izleyici ile buluşacak, 14 Ekim Perşembe günü ise final bölümü yayınlanacak.

Show TV ise pazar rekabetinden çektiği İçimizden Biri isimli dizisi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi artık Salı akşamları yayınlanacak. Henüz kanaldan bir final kararı gelmedi. Ancak yeni gününde de düşük reytingler devam eder ise eğlenceli dizi için final tehlikesi yeniden belirecektir.

atv düşük reytingler sonrası yeni dizi için final kararı verdi! 11

Son final kararı ise atv’den geldi… Yaz döneminde başlayan İkimizin Sırrı isimli dizinin reyting performansı atv’yi final yapmaya zorunlu tuttu. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizinin 10. bölüm itibari ile final yapacağı bilgisi kulislere yansıdı.

Aras Aydın ve Leyla Feray’ın başrolünde yer aldığı İkimizin Sırrı güçlü bir dram hikayesi ile geldi. Kaliteli bölümler çok daha güçlü izleyici ilgisini hak ediyordu. Ancak dizinin yaz döneminde başlaması belki de en büyük handikapı oldu.

Pazar rekabetinde Teşkilat ile TRT1 ilk sıradaki yerini koruyor. Kanal D ise Yargı dizisi ile çok iyi bir çıkış yaparak ikinci sırayı elde etti. 3 Ekim’den itibaren de Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları dizisi bu rekabete katılacak.