Ana sayfa Dizi Haberleri tv8 çok güvendiği Tuzak dizisine final yaptırmak için sanki bahane arıyor!

tv8 çok güvendiği Tuzak dizisine final yaptırmak için sanki bahane arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında büyük umutlarla başlayan Tuzak isimli dizinin reytingleri bir türlü istenilen noktada gelmeyince, ciddi bir sıkıntının çıktığı anlaşılıyor. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başarılı partnerliği, sosyal medyada yaşanan büyük etkileşim ve iyi bir hikaye kurgusu olmasına rağmen Tuzak dizisi ne yazık ki iyi reyting sonuçları alamıyor.

İzleyici ilgisinin yeterince iyi olmaması sonucunda ise dizinin akıbetini ciddi şekilde değiştiren yeni bir gelişme yaşandı. tv8 yönetimi 30 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü normal yayın saati olan 20.00 yerine, 22.30’da yayınlayacağını duyurdu. İşte bu değişiklik sosyal medyada hemen dikkat çekti ve tepkilerin de gelmesine neden oldu.

Dizi hayranları, Tuzak’ın bu duruma düşmesinden duydukları üzüntüyü dile getiriyor. Bu değişikliğin verdiği mesaj ise yayıncı kanal TV8’in artık Tuzak dizisinden umduğunu bulamadığı ve projeyi artık önemsiz bir konuma taşımakta olduğu gerçeği..

tv8 çok güvendiği Tuzak dizisine final yaptırmak için sanki bahane arıyor! 7

Böyle yüksek bütçeli diziler en çok izleyicinin ekran karşısında olduğu 20.00’da yayınlanır ve böylelikle de geniş bir kitleye ulaşılması hedeflenir. Eğer bir dizi en yoğun saat dilimi yerine 22.30 gibi daha az izleyicinin ekran başında olduğu bir saate kaydırılmış ise, bunun anlamı kanalın bir numaralı tercihinin artık Tuzak dizisi olmadığı gerçeğidir.

Bu tür durumlarda dizi hayranları iyi biliyor ki, reytingler daha da düşecek ve dizi artık büyük zararlar yazacağı için de yayından kaldırılması için güçlü bir neden bulunmuş olacak. Zaten bu saat değişikliği sonrasında final iddiaları da ortaya atıldı. Dizinin 13. bölümde izleyicilere veda etmesi bekleniyor.

tv8’in Tuzak dizisini yayından kaldırma öncesindeki son adım olarak saat değişikliği yaptığı net bir şekilde ortada duruyor. Sosyal medyada da bu nedenle tepkiler oluştu. Dizinin bu kadar büyük hayal kırıklığı olması da düşündürücü bir durum.