Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde kıyafetleri ile çok ilgi çekecek

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde kıyafetleri ile çok ilgi çekecek

tarafından ker_def

Kaderimin Oyunu isimli dizide Esra Dermancıoğlu’nu özleyen hayranları, farklı bir karakterde izleme fırsatı elde edecek. En son Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide Behice isimli karakteri canlandıran oyunu, kötü bir kadın portresi ortaya koymuştu.

Yeni dizinin başrolünde yer alan Esra Dermancıoğlu Zahide karakterine hayat verecek. Oyuncu, kostümlerini Tanju Babacan ile birlikte hazırlıyor. Toprak zengini evli ve çocuk sahibi olan Zahide, başına buyruk bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Zahide Demirhan’ın kıyafetleri için ünlü modacıya birlikte çalışmayı teklif eden Esra Dermancıoğlu amacına ulaştı.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde kıyafetleri ile çok ilgi çekecek 8

Oyuncu, bu konuda şöyle konuştu: “Tanju Babacan ile Fashion Week için yaptığı kısa metrajlı filmde tanıştık. Aşık olduk birbirimize, onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum. Her tipte kadın yapısını bilen ve ona göre harika tasarımlar yapan bir isim, bu projede de beni kırmadı.”

Zahide karakterine göre kostümler hazırlandığını anlatan Esra Dermancıoğlu, ünlü modacı ile birlikte geçirdiği zamanlarda çok eğlendiğini de anlattı.

Oyuncu, “Zahide’nin tüm kostümlerini karaktere göre tasarlayıp hazırlıyor ve birlikte çok eğleniyoruz. Ama en önemlisi tüm kostümlerin içinde hem oyuncu hem de kadın olarak çok rahatım. Kostümlerin içinde rahatça hareket edebilmek benim çok önemli bir konfor” açıklamasını yaptı.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde kıyafetleri ile çok ilgi çekecek 9

İzleyici ile buluşmak için gün sayan Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu için çok heyecanlı olduğunu bu heyecanın ekrana da yansıyacağını belirtiyor.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık Cuma akşamı Star’da başlıyor.