Ana sayfa TV Programları Esra Erol’da 23 Nisan Salı Tolga ile Nilay’dan bomba gibi karar!

Esra Erol’da 23 Nisan Salı Tolga ile Nilay’dan bomba gibi karar!

tarafından ker_def

23 Nisan Salı günü atv ekranında yayınlanan Esra Erol’da programında Tolga bey ile Nihal hanım karşı karşıya geldi. Tolga ile Nilay’dan çok konuşulan bir karar çıktı. Dün beraber vakit geçirdiklerini ve uzun uzadıya konuştukları belirten Tolga bey, “Yapılan hataları, yanlışları tarttık. Pişmanlığı da gördüm kendisinde” diye konuştu.

Nilay, uzun zamandır mutlu olmadığını ve bugün çok mutlu olduğunu belirtti. Tolga ile yüzleşince çok mutlu olduğunu belirten Nilay gözyaşı da döktü.

Tolga bey, “Keşke boşanmasaydık” diye bir cümle de kurdu…

Kaybettikten sonra Tolga beyin kıymetini bilmemesini “En kötüsü de bu” diyerek yorumlayan Nilay hanım, Esra Erol’un eleştirileri karşısında ise sessiz kaldı.

Tolga beyin annesi Nevin hanım, Nilay hanımın Tolga’yı sevdiğine inanmadığını belirtti.Nevin hanım, “Biz senin gibi gelin istemiyoruz” diye konuştu. Nevin hanım kızı Arzu yüzünden ikisinin birleştiğini ve bunun hata olduğunu belirtti.

Nilay hanım ise “Tolga da senin gibi bir anne istemiyor. Anne demekle anne olunmuyor. Ben senden ve kendimden utanıyorum. Diğer annelere yazık zaten” ifadesini kullandı.

Tolga Bey, Nilay’ı affetmeye karar verdiğini açıkladı. Bu kararın ardından uzun süredir beklenen gerçekleşmiş oldu.

Tolga bey ile Nilay hanımın birleşme kararı aldığı ortaya çıktı.