Ana sayfa Dizi Haberleri Evi de ekranı da yakacaklar! Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili meraklandıran açıklamalar!

Evi de ekranı da yakacaklar! Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili meraklandıran açıklamalar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu. 30 Ağustos Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımı izleyenleri heyecanlandırmakta. Gizem dolu hikayesi şimdiden merak uyandıran Kusursuz Kiracı dizisi, aslında bir yaz dizisi olarak gündeme gelmişti. Ancak ani bir kararla dizinin yazın yayınlanmasından vazgeçilip sezon için hazırlıklarına başlanmıştı.

Tanıtımı izleyenler, iddialı bir yapım olan Kusursuz Kiracı’nın yaz sezonunda harcanıp gidebileceğini de anlıyor. Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde yer aldıkları dizi, Eylül sezonuyla birlikte ekrana gelecek diziler arasında dikkat çekecek bir yapım.

Farklı hikayesi, sırlarla dolu ve kimi zaman gerilimin tırmandığı sahneler, izleyiciyi gizemli bir dünyanın içine çekecek! Tanıtımdaki konuşmalar, tuhaf olaylar ile birlikte Kusursuz Kiracı dizisi, izleyenlerin merakını uyandırmış durumda. Pek çok izleyici ‘Korku filmi gibi’ yorumunu yapmaya başladı.

Herkesi şaşırtan fragmanla birlikte bambaşka bir dizinin gelmekte olduğu da anlaşılıyor. Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz ikilisi de partner olarak şimdiden birbirlerine yakıştırılmaktalar.

Evi de ekranı da yakacaklar! Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili meraklandıran açıklamalar! 9

Dizi henüz yayınlanmadan oyuncuların hem rolleri hem de dizinin hikayesi ile ilgili Tütüncü’nin yaptığı açıklamalar dikkat çekerken, çok fazla tüyo vermemek için de özenli davrandıkları da anlaşılıyor oyuncuların. Kendisi de İzmirli olan Serkay Tütüncü, oynadığı karakterin de bu yönüne dikkat çekerek “Yakup karakteriyle karşınıza çıkacağım. İzmirli bir karakter, biraz yakın. Milano’da gazetecilik yapan bir çocuk. İstanbul’a geliyor, sonra hikaye başlıyor” diye konuştu.

Evi de ekranı da yakacaklar! Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili meraklandıran açıklamalar! 10

Ekrana en son Alev Alev dizisi ile gelen Dilan Çiçek Deniz ise Mona isimli bir karakteri hayat veriyor. Bir internet gazetesinde yangın ile ilgili ihbarla giden muhabir olarak dizide yer alan oyuncu, hikayenin ana karakteri olarak gizemli olayların içine düşecek!

Serkay Tütüncü, Kusursuz Kiracı dizisinin özel bir yapım olacağının altını çizerek  “Çok değişik, keyifli, biraz aksiyon, biraz gerilim. Televizyona farklı bir iş getiriyoruz, heyecanlıyız, bekliyoruz” diyerek tüyo vermemeye özen gösterdi ve şöyle devam etti: “Konu dikkat edilmesi, dikkatle izlenmesi gereken bir konu. Dilan ile zaten başından beri çok iyi anlaştık. Çok kısa bir sürede çok güzel bir enerji yakaladık. Çalışması çok keyifli, çok enerjik. İkimiz de hikayeyi çok beğendiğimiz için çok severek çalışıyoruz, çok heyecanlıyız.”

Evi de ekranı da yakacaklar! Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili meraklandıran açıklamalar! 11

Tüm ekiple birlikte çekilen ilk bölümü izleyip beğendiklerini ve ekrana geleceği günü de sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Serkay Tütüncü, dizinin fragmanında yer alan yangın sahnesiyle ilgili olarak da “Apartmanın tadilata girmesi gerekiyordu. İlk önce o sahne ile başladık. Bir odayı yaktın hemen hemen, ben de yandım orada. Onunla ilgili de 1,5 gün süren bir eğitim aldık” diye konuştu.

Sahne sırasında çekimlerin çok kontrollü ve güvenlik içinde yapıldığını da sözlerine ekleyen oyuncu, dizinin ilk 2 bölümünün hazır olduğunu ve 3. bölümün çekimlerine başlayacaklarını belirtti.