Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş, yeni dizisiyle ilgili ser verdi sır vermedi ama doğruladı!

Uğur Güneş, yeni dizisiyle ilgili ser verdi sır vermedi ama doğruladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisi ile gelmişti Uğur Güneş. Sevilen oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Yılmaz karakteri ile çok sevilmişti. Ancak diziden ani ayrılışı sonrasında izleyenleri de üzmüştü. Bir sonraki sezon ekrana Fox TV’nin dizisiyle gelen Güneş, bu dizide Esra Bilgiç ile başrolde oynuyordu.

Dizi, izleyenler tarafından çok beğenildi. Dönem dizisi olarak ekrana gelen proje için uzun bir hazırlık süreci yaşanmıştı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş at binme eğitimleri yapmış, rollerine sıkı çalışmışlar ve oyunculuklarıyla da beğeni toplamışlardı. Ancak beklenen reytingleri alamayan dizi, ne yazık ki erken final yaptı.

Uğur Güneş’i yeni sezonda ekranda görmek isteyen hayranları, güzel haberi kısa bir süre önce kendisinden aldı! Oyuncu, ortaya konulan bazı iddialar sonrası sezonda yeni bir diziyle ekranda olacağını duyurdu. Çok fazla detay vermek istemese de yeniden dönmeye hazırlandığını söyleyerek de iddiaları doğrulamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde Lider Marka Ödülleri töreninde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alarak yeniden gündeme gelen oyuncu, bu tören sonrası yaptığı açıklama ile ekrana döneceğini belirtti. Uğur Güneş, “Yaz güzel geçiyor. Çalışmaya başlayacağım. Yeni bir proje var, ismini vermeyeyim. Çekimine başlayacağım. Bir dizi projesi, karakterden de bahsedemem” diyerek yakında bir dizide oynayacağını belirterek hayranlarını sevindirdi.

Uğur Güneş, yeni dizisiyle ilgili ser verdi sır vermedi ama doğruladı! 7

2013 yılından beri dizilerde yer alan Uğur Güneş, hemen her sezon ekranda yer almakta. Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Uğur Güneş’in hayranları, yeni dizi haberini şimdiden sevinçle karşılamaya başladı bile! Bu arada Uğur Güneş’in bir süre önce Koridor isimli bir dizide rol alacağı konuşulmuştu.

Son dizisi Kanunsuz Topraklar’da bir madenci olarak ekrana gelen Uğur Güneş’in bu kez bir doktora hayat vereceği de kulislerde dillendirilmekte. Oyuncu, dizi haberini doğruladı ancak tüyo vermemek için çok fazla detaya girmedi.