Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Kaan Yıldırım’ın kasları meslektaşı Serkay Tütüncü’yü harekete geçirdi!..

Oyuncu Kaan Yıldırım’ın kasları meslektaşı Serkay Tütüncü’yü harekete geçirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Kaan Yıldırım hem özel hayatı hem de ekran performansı ile son zamanlarda sürekli gündemde olan bir isim. Son dönemde meslektaşı Hande Erçel ile yaşadığı aşk haberleriyle de gündeme gelen yakışıklı oyuncunun adı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık magazin basınında öne çıkıyor.

Kaan Yıldırım’ın son instagram paylaşımındaki bir detay, oyuncunun meslektaşı ve aynı zamanda arkadaşı olan Serkay Tütüncü’nün gözünden kaçmadı.

Sosyal medyada zaman zaman spor yaptığı anlardan fotoğraflarını da paylaşan Kaan Yıldırım’ın kol kasları Serkay Tütüncü’nün gözüne çarptı. Tütüncü, Yıldırım’ın fotoğrafının altına, “Hocam kollar lens mi?” şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Kaan Yıldırım ise cevap olarak aynı şekilde esprili bir yanıt vererek, “numaralı hocam” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Kaan Yıldırım'ın kasları meslektaşı Serkay Tütüncü'yü harekete geçirdi!.. 69

Son dönemin iki başarılı ve yakışıklı oyuncusunun sosyal medyadaki, karşılıklı yorumları hayranlarının da gözünden kaçmadı. Kaan Yıldırım’ın gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Hayranları Kaan Yıldırım’ın yeni projesini merakla bekliyor. En son Hekimoğlu dizisi ile ekranlara gelen oyuncu sonrasında TRT1 için Mevlana adlı diziyi çekti. Oyuncunun adı yeni sezonda ATV ekranında yayınlanacak olan ve sezonun en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Hakime Hanım dizisi ile anılıyordu. Ancak Kaan Yıldırım son anda projede rol almaktan vazgeçmişti.