Ana sayfa Dizi Haberleri Evlat Kokusu dizisi oyuncularının büyük gururu

Evlat Kokusu dizisi oyuncularının büyük gururu

tarafından ker_def

nail-kirmizigul
◊ Uzun süredir ekranda yoksunuz. Bu dönemde birçok teklif almışsınızdır ama siz “Evlat Kokusu”nu tercih ettiniz. Projede sizi cezbeden şey neydi?
– Bir proje ömrünü tamamladıktan sonra gelen yeni projede öncekinin tam zıttı rolleri oynamanın beni zenginleştireceğine inanırım. Rol aldığım önceki dizide kötü şeyler yapan bir karakteri oynadım. Devamında yine türlü kötülükler yapan sert adam rolleri gelmeye başladı. Farklı bir karakter beklentimde ısrar ettim. Endemol Shine Türkiye’den “Evlat Kokusu”nun iyi kalpli Özcan’ı için teklif geldi. Özcan’ı çok sevdim. Beklediğime değdi.
◊ Oyunculuk ne zaman girdi hayatınıza?
– 6-7 yaşlarındaydım. Bardakçı Ali adında bir aile dostumuz vardı. Ali Amca bizim evin bahçesinde mahallenin tıklım tıklım doluşup kahkahalarla izlediği bir seyirlik gösteri yapmıştı. O gösterinin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum. Ben de küçük bir rolle dahil olmuştum ve sahne tozunu o gün yuttum. Lise yıllarında tiyatro toplulukları, Halk Eğitim Merkezi tiyatro kursları ve oyunları derken, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’nü kazandım. 99’dan beri de profesyonel olarak oyunculuk yapıyorum.