Ana sayfa Güncel Haberler Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik Hazırlıkları Fuarı 1-3 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor…

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik Hazırlıkları Fuarı 1-3 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor…

tarafından zk zk

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK EVLİLİK FUARI KAPILARINI AÇIYOR!
2019 YENİ TREND GELİNLİKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR !
ÇAĞLA ŞİKEL VE ÖZGE ULUSOY PODYUMDA YENİ SEZONDA GELİNLERİN HAYALLERİNİ CANLANDIRMAYA HAZIRLANIYOR!

Evlenecek çiftlere yol gösteren, yeni trendlerle buluşturan Evlilik Dünyası Fuarı’nda düzenlenecek birbirinden renkli defilelerde ünlü isimler podyumda boy gösterecek!

Avrupa’nın en büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı 1-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenecek. Fuar, 17. Kez birçok düğün sektörü temsilcisi ile evlenecek çiftleri bir araya getirecek.
Her yıl sezonun konseptini belirleyen fuarda bu yıl tema Country Wedding. Doğala dönüşü arzulayan çiftlerin Country Wedding trendine uygun çok sayıda gelinlik, damatlık, masa süsleri, ayakkabılar hatta organizasyon fikirleri de bulabilecekleri fuarda üç gün birbirinden renkli etkinliklerle dolu olacak.

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik Hazırlıkları Fuarı 1-3 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor... 7

Fuarın ilk günündeki etkinlik,1 Şubat saat 14:00’de Seren Moda’nın yeni gelinlik modellerini sergileyeceği ve baş mankenliğini Çağla Şikel ve Özge Ulusoy’un yapacağı defile olacak. Bu yılki defilede sürpriz isimler de gelinlik giyerek podyuma çıkacak.

Fuarın ikinci günü 2 Şubat’ta ise ziyaretçiler adeta defilelerle sihirli bir yolculuğa çıkacak. White House By Özge Yılmaz, Ricchezza ve Moda Perisi’nin yeni sezona damga vuracak gelinlikleri gelinlerin hayallerini süsleyecek.
Fuarı ziyaret edecek olan çiftlerin evlilik dünyası internet sitesinden online davetiye alarak kolaylıkla giriş yapabilecekleri fuar alanında bu yıl bir ilk de yaşanacak. İlk kez bir ülke fuarda katılımcı olarak yer alacak. Endonezya, Türk çiftleri balayına davet etmek ve hafızalara kazınacak balayı önerileri için Evlilik Dünyası Fuarında olacak. Tanıtım şovları ve açılan standla çiftler Endonezya’yı yakından tanıma fırsatı bulacak.

İşte Fuarın Etkinlik Takvimi:

1 Şubat 2019
Cuma : 14.00 Seren Moda Gelinlik Defilesi
16:00 Endonezya Tanıtım Dans Şov
2 Şubat 2019
Cumartesi : 12.00 Whithouse by Özge Yılmaz Defilesi
14.00 Ricchezza Defilesi
16.00 Moda Perisi
Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaretetmek isteyenler www.evlilikfuari.com adresinden online davetiye alarak, fuara ücretsiz katılım sağlayabilirler.