Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hedefi 12’den vurdu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hedefi 12’den vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni diziler arasında reytingler noktasında şimdiye kadar en iyi başlangıcı Evlilik Hakkında Her Şey yaptı… İyi reytingler alarak Salı akşamları güçlü bir çıkış yapabileceğini gösteren Fox TV dizisi, Masumlar Apartmanı karşısında da durabileceğini daha ilk bölümden ispatladı…

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin dört kız kardeş karakterini canlandırdığı dizinin hem hikayesi çok beğenildi hem de oyuncuların ortaya koydukları performanslar alkış aldı.

Daha ilk bölümden birbiri ardından övgüler alan Evlilik Hakkında Her Şey’in tekrar bölümlerinin bile büyük ilgi görmesi Fox TV’nin iyi bir iş yaptığının da göstergesi oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hedefi 12'den vurdu! 6

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da dizideki müziklerle ilgili sıkıntı dışında her şeyin çok iyi olduğu değerlendirmesini yaptı. Sina Koloğlu, dizinin ilk bölümünün içine sindiğini belirtiği yazısında şu detaylara dikkat çekti:

“Yabancı dizi uyarlaması. Senaryonun iskeleti belli, üzerine çalışmışlar. Malzeme hazır sağlam, onun üstünü süsleme yani. İlk bölüm itibarıyla tatmin edici oldu. Gökçe Bahadır (Azra) ile annesi Sumru Yavrucuk (Çolpan) öyle ikili güzel diyalogları izledik ki… Bir de altında müzik olmasa. Gökçe Eyüboğlu (Sanem), Tülin Ece (Güneş) kız kardeşler cuk oturmuş. Kim girdiyse kadraja, işini yapıp gitti diyelim.”

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hedefi 12'den vurdu! 7

Dizinin hedefi kadın izleyici kitlesiydi… Zira hikaye daha çok kadın izleyicileri kendisine çekecek türden bir hikaye… Masumlar Apartmanı dizisi de bilindiği üzere kadın izleyicilerin daha yoğun tercih ettiği bir yapım. TRT1’in çok iddialı dizisinin karşısında Evlilik Hakkında Her Şey’in iyi sonuçlar alarak yayın hayatına başlaması hedefin gerçekleştirildiğini gösteriyor.

Kadın izleyiciler diziyi beğendi ve böylelikle de hedef tam 12’den vurulmuş oldu. Dizinin ikinci bölümünde neler yaşanacağı merak edilirken, özellikle AB ve ABC1 reyting performanslarının da çok daha iyi seviyelere çıkması bekleniyor.