Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Kanal D’nin yeni sezondaki en sürpriz yeni dizisi!

İşte Kanal D’nin yeni sezondaki en sürpriz yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda hem geçen sezondan kalan hem de yeni diziler birbiri ardına yayınlanmaya devam ediyor… Camdaki Kız sezona çok iyi başladı. Arka Sokaklar bir miktar düşüş yaşadı ama toparlanacağı kesin… Yaz dizilerinden Baht Oyunu da kendi izleyici kitlesine hitap ediyor ama reytingleri de düşük gelmeye devam ediyor.

Sadakatsiz dizisindeki planlama hataları sonucu ikinci sezonun ilk bölümü 29 Eyül tarihine kaldı. Ancak ikinci sezon başlangıcının çok sert olacağı ve Berkay Ateş’in de hikayeyi baştan aşağıya değiştireceği anlaşılıyor. Kırık Kanatlar isimli günlük dizisini de yayınlamaya devam eden Kanal D’nin bu sezon için en sürpriz yapımının Yargı olduğu gözüküyor.

Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan Yargı dizisi hem hikayesi hem adalet sistemine yönelik vurguları hem de oyunculuk performansları ile bu sezonun en sürpriz yapımlarından birisi olmayı hak ediyor.

İşte Kanal D'nin yeni sezondaki en sürpriz yeni dizisi! 8

İlk bölüm başlangıcı reytinglerde fena olmayan dizinin tekrar bölümleri de geniş bir izleyiciye ulaştı. Yargı dizisinin pazar akşamları Teşkilat ile yarışabilecek nadir yapımlardan birisi olma özelliği de taşıyor.

Yargı dizisinin belki ilk bölümü beklenen büyük çıkışı yapamadı ama ikinci bölümden itibaren bunun gerçekleşmesi kimseyi şaşırtmamalı. Hikaye çok sağlam… Sema Ergenekon’un 2 yıl süren hikaye üzerindeki çalışmalarının etkisi dizinin bölümlerine yansıdıkça izleyiciler de Yargı dizisini yukarıya taşıyacaktır.

Kanal D’nin bu sezonki en sürpriz projesinin Yargı olduğu da net bir şekilde görülüyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi, Aşk 101 dizisindeki uyumlarının ardından yeni dizide de çok iyi bir ikili oldu…

İşte Kanal D'nin yeni sezondaki en sürpriz yeni dizisi! 9

Kaan Urgancıoğlu’na savcı Ilgaz karakteri de çok yakıştırıldı. Pınar Deniz, avukat rolünde gayet başarılı ve iyi işler çıkartıyor.

Yargı dizisinin ikinci bölümü itibari ile hikaye daha da genişleyecek ve çok farklı olaylar ortaya çıkacak. Böylece dizi hayranları da tutkulu bir şekilde hikayeye sarılacaktır.

26 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan ikinci bölümden yeni fragman ne kadar etkili sahnelerin geldiğini de anlatmaya yetiyor. Acı çeken Ceylin kardeşinin ölümü için Çınar’ı suçlar. Ilgaz ise durumu kontrol altına almaya çalışır.