Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinin başında Evlilik Hakkında Her Şey geliyor… The Split uyarlaması olan dizinin ekrana en kısa sürede gelebilmesi için çok yoğun bir çalışma yapıldı. Ön hazırlıkları bir süredir devam eden dizi için ekip sete çıkarak ilk sahnelerin çekimlerine de başladı.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi üç önemli kadın oyuncunun başrolünde yer aldığı dizide, güçlü bir kadro oluşturuldu. Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü dizinin diğer önemli isimleri arasında yer alıyor.

Ayrılık olarak bilinen dizinin ismi Evlilik Hakkında Her Şey olarak değiştirildi. Dizinin isim değiştirmesi geçtiğimiz hafta herkesi şaşırtmıştı. Ancak ekranda benzer birçok dizinin karışmaması adına yeni isim daha belirleyici olmuş durumda…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor! 8

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizide çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu’nun senaryosunu yazdığı diziye konuk oyuncu olarak Neslihan Yeldan’ın katıldığı ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Bolat olarak öne çıkan oyuncu, kısa bir süre ekip ile birlikte çalışmalarda yer alacak.

Dizide Sumru Yavrucuk’u Çolpan karakterinde izleyeceksiniz. Faruk rolünde ise Levent Özdilek bulunuyor. Çolpan ve Faruk çifti dizinin merkezinde yer alacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor! 9

Evlilik Hakkında Her Şey’de bulunacak olan bir başka konuk ismin de Selen Uçer olacağı gelen bilgiler arasında.