Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı çekimleri bitti ama Neslihan Yeldan yeniden dizi setlerinde!

Sen Çal Kapımı çekimleri bitti ama Neslihan Yeldan yeniden dizi setlerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım tarafından hazırlıkları devam eden ve yeni sezonun en başarılı işlerinden birisi olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işler yolunda.

Güçlü bir oyuncu kadrosu kuruldu ve iyi bir ön hazırlık süreci yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

The Split uyarlaması olan dizi, boşanma avukatı olan 3 kız kardeşin etkileyici hikayesini anlatacak. Dizide Neslihan Yeldan’ın da kısa bir süre rol alacağı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Bolat olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, yeni dizide de kısa bir süre bulunacak.

Sen Çal Kapımı çekimleri bitti ama Neslihan Yeldan yeniden dizi setlerinde! 38

Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün tamamlandı. Başarılı bir performans sergileyen Neslihan Yeldan da geniş kitleler tarafından çok beğenildi. Oyuncu, yeni sezonun iddialı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey için yeniden sete çıkacak.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimlerine başlandı.