Ana sayfa Dizi Analiz Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen hesap soracak!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen hesap soracak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey 16. yeni bölümü ile birlikte 25 Ocak Salı günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Duruşma sonrası Sergen ve Azra arasındaki ipler iyice gerilir. Bora’nın sürpriz ortaklığı Arsen Cevher Hukuk’taki tüm dengeleri sarsar. Çolpan, Sanem ve Erman bu esrarengiz adamın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

Hızır’ın Ece’yi kaçırması halihazırda zor olan velayet davasını iyice çıkmaza sokmuştur. Azra’nın durumu kendi lehlerine çevirmek için acil bir müdahalede bulunması gerekmektedir. Azra’nın müdahalesi beklenmedik bir sonuç doğuracaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen hesap soracak! 7

Sergen, Yıldırım ve Azra’dan hesap sormaya kararlıdır. Sanem, Zafer ve Nursen davasını sonuçlandırmak için bir oyun hazırlar. Ancak bunun için yardıma ihtiyacı vardır. Hızır ve Ece’nin kaderini belirleyecek olan velayet davası ise hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacaktır…

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da çok heyecanlı ve sert sahnelerle dolu bir bölüm olacağını gösteriyor.