Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde aşk uğruna masum yolculuklar!

Masumlar Apartmanı dizisinde aşk uğruna masum yolculuklar!

tarafından ker_def

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı” 25 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Aşk uğruna masum yolculukların yaşandığı dizinin yeni bölümüne Şükrü Özyıldız da konuk oyuncu olarak katıldı.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” dizisinde bu hafta neler olacak? İşte detaylar:  Han’ın ortaya çıkışı Safiye’yi rahatlatsa da kardeşinin başına gelenlerden yine kendi uğursuzluğunu sorumlu tutar. Naci ise artık pes etme noktasına gelmiştir ancak Han, Safiye ve Naci’nin mutlu sona kavuşmaları için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Bu sırada Ceylan, Han’ın gerçekleri anlatmadığından şüphelenir fakat Han’ın verdiği cevaplar onu ikna etmez. Ceylan’ın işin aslını öğrenmek için tek bir çaresi kalmıştır. Han ise Mazo’nun, kendisi ve ailesi için hala bir tehdit olup olmadığını araştırır.

Gülben, evliliği için önemli bir adım atmak ister ve akıl almak için Esra’ya başvurur. Safiye, Naci’nin gönlünü almak için çabalar ancak Naci’nin bir şartı vardır. Safiye’den kendisiyle günübirlik bir kar tatiline gitmesini ister. O uzun yolun sonunda, Safiye’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümü 25 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…