Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Seyfi’si Alican Aytekin muhteşem kadrolu yeni diziye katıldı!

Sen Çal Kapımı’nın Seyfi’si Alican Aytekin muhteşem kadrolu yeni diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çeken romantik komedi dizilerinden birisi Sen Çal Kapımı oldu… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolde buluşturan dizi yaz döneminde final yaparak veda etti.

Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanmakta olan dizinin kadrosunda Seyfi Çiçek karakterine Alican Aytekin hayat verdi… Bu karakter ile bir hayli etkili çıkış yapan oyuncu, şimdi yeni bir dizide çok etkili bir ekibin arasına katıldı.

Bein Connect platformu için hazırlanan Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin çekimlerine başlanmıştı. Dizide çok başarılı isimler bir araya geldi. Alican Aytekin de bu isimler arasına katılma fırsatını buldu. Oyuncuyu Cihan karakterinde izleyeceksiniz.

Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmeni Altan Dönmez’in başında olduğu dizi ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Dizide; Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Özge Özacar bir arada bulunuyor.

Alican Aytekin için de böyle önemli isimlerden kurulu bir yapımda, eski dizisindeki yönetmeni ile buluşmak önemli bir şans oldu.