Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden rahatsız edici sinyaller geliyor

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden rahatsız edici sinyaller geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yaşanan izleyici ilgisindeki azalma kritik bir seviyeye doğru ilerliyor. Fox TV’nin Mahkum ile birlikte bu sezon iyi çıkış yapan dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey, bir süredir izleyicilerin eleştirilerine hedef oluyor.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yaşananlar nedeniyle izleyicilerin bir ilgi kaybı oluştu. Daha önce çeşitli boşanma davaları ile ilgili yansıtılan hikayeler daha çok ilgi çekiyordu.

Son dönemde ise dizide bir aşk krizi durumu var ki, artık bu hikayenin izleyicileri sıktığı reyting sonuçlarıyla da bir kez daha gözüküyor. Reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşanan dizinin toparlanma ihtimali senaristlerin atacağı adımlara bağlı.

Evlilikleri ve boşanmaların iç yüzünü anlatmak üzere izleyici karşısına çıkan dizinin son haftalarda Seren, Azra ve Yıldırım üçlüsü arasında yaşanan aşk krizine odaklanması izleyenlerin ilgisinin azalmasına neden oldu.

Dizi hayranları sosyal medyadan çıkış için senaristlere mesaj yolluyor. Bu düşüşün durdurulmasının yolu olarak ise ilk bölümlerde yansıtılan çeşitli davalardan oluşan hikaye düzenine geri dönülmesi isteniyor.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan 18. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Aşk krizinin çocuklar üzerindeki etkilerinin yansıyacağı yeni bölümde Azra’nın gözyaşları dinmeyecek. Yıldırım karakterine yönelik şüphelerin de ortaya çıkacağı yeni bölümde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 8 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.