Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Engin Öztürk, hayranlarını sevindirecek yeni bir proje müjdesi verdi

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, hayranlarını sevindirecek yeni bir proje müjdesi verdi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’de geçen sezon yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakteriyle yer alan Engin Öztürk, başrolde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’e eşlik etti. Güçlü bir hikayeye ve oyuncu kadrosuna sahip dizi, iki sezonun ardından final yaptı.

Başarılı oyuncu geçen yıl TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ve Netflix için bir sezon olarak çekilen 50m2 dizisinde yer aldıktan sonra bir süredir sessizdi. Etiler’de bir kafeden çıkarken objektiflere yakalanan Engin Öztürk, merak edilen soruları cevapladı.

Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Engin Öztürk, pandemi sürecini de hasta olmadan atlatanlardan… Tüm pandemi sürecinde çalışan başarılı oyuncu, 50m2 ve Doğduğum Ev Kaderindir projelerinin o döneme rastladığını hatırlatarak, bu süreci şimdilik sıkıntısız geçirdiğini ama kendine ve sağlığına yine de dikkat ettiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, hayranlarını sevindirecek yeni bir proje müjdesi verdi 1
Özellikle kavga sahneleri olan 50m2’de vücudu ve karın kaslarıyla gündeme gelen Engin Öztürk, pandemi sürecinde “o kaslardan hiçbir şey kalmadı” diyerek, yakında tekrar spora başlayacağının da haberini verdi.

Yeni proje çalışmalarının nasıl gittiği sorulan ünlü oyuncu, bir proje için anlaşmaya vardığını, şubat ayı itibariyle sete çıkabilecek duruma geleceklerini belirtti. Fakat ne adıyla ne de konusuyla ilgili bir bilgi vermedi.

Türkiye’nin en beğenilen ve sevilen oyuncularından biri olan Engin Öztürk, daha önce 50m2 dizisi sırasında verdiği bir röportajda yeni sezonda televizyon dizisi oynamak istediğini belirtmişti. Başarılı oyuncunun yer alacağı yeni dizinin tv8 için çekileceği ortaya çıktı.

İrem Helvacıoğlu ile partner olarak yeniden televizyon ekranına dönecek olan Engin Öztürk hayranlarını da şimdiden heyecanlandırdı. Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizinin yapımcısının ise NTC Media olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.