Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisine veda eden Engin Hepileri yepyeni bir heyecan yaşıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine veda eden Engin Hepileri yepyeni bir heyecan yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, geçtiğimiz sezon TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide ‘Faruk’ karakterine hayat verdi. Oyuncu, yeni sezonda ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Fox TV’de salı akşamları yayınlanan dizide canlandırdığı ‘Koray’ karakteri ile adeta sinirleri zıplatan Engin Hepileri, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. ‘Koray’ karakterinin agresifliğini çok iyi yansıtan oyuncu, konuk olarak katıldığı hikayede başarılı bir iş çıkartarak adından söz ettirdi.

Oyuncunun 6 bölümlük konuk oyunculuğu geçtiğimiz bölümlerde son buldu. Engin Hepileri, şu sıralar yepyeni bir oluşumun heyecanını yaşıyor.

2015 yılında meslektaşı ve aynı zamanda bale sanatçısı Beyza Şekerci ile evlenen ünlü oyuncu eşiyle birlikte hem dans hem de oyunculuk tecrübelerini paylaşacakları bir oluşumun temellerini atıyor. Engin Hepileri heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine veda eden Engin Hepileri yepyeni bir heyecan yaşıyor! 7

Çiftin, Tiyatro, dans, bale, müzik ve daha bir çok alanda çalışmalar gerçekleştireceği Studio İN çok yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri yeni oluşumlarıyla ilgili duygularını şu sözlerle ifade ettiler; “Hayat bizi buluşturduğundan beri hayallerimizin peşinden koştuk ve bu hayalleri gerçekleştirmekten hiçbir zaman vazgeçmedik. Kendi sanat branşlarımızda bizim ve yaşadığımız şehrin ihtiyacı olan bir sanat alanı açmak için çalıştık.

Bu stüdyoda klasik bale, modern dans ve tiyatro disiplinlerinde çalışmalar, workshoplar, seminerler ve bol bol provalar yapılsın istiyorduk. Ve en sonunda hayallerimizdeki mekanı bulduk. Artık İstinye’de bir stüdyomuz var. Studio iN.”