Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ateşi tüm dünyayı sardı! Güzel oyuncu, Rusya’da büyük bir ödüle aday gösterildi!

Hande Erçel ateşi tüm dünyayı sardı! Güzel oyuncu, Rusya’da büyük bir ödüle aday gösterildi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde dünya çapında bir oyuncuya dönüşen Erçel, Rusya’nın da en popüler oyuncularından biri olmayı başardı. Güzel oyuncu uluslararası kadın dergisi Elle’in ödülüne aday gösterildi.

Fox TV’de ekrana gelen ve ardından tüm dünyada 85 ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı, Hande Erçel’in şimdiye kadarki en büyük projesi oldu. Rol arkadaşı ve gerçek hayattaki erkek arkadaşı Kerem Bürsi ile müthiş bir ikili olan Erçel, Sen Çal Kapımı sayesinde adını dünya çapında duyurdu.

Güney Amerika’dan Asya ülkelerine kadar dünyanın dört bir yanına adını duyuran güzel oyuncu Rusya’da Elle dergisinin verdiği ödüllerde ELLE Girl of The Year (Yılın Kızı) 2021 dalında aday gösterildi.

Ödülün kazananı halk oylaması sonucu belirlenecek. Dolayısıyla hayranlarının vereceği oylar Hande Erçel’i ödüle taşıyabilir. Ödülü kazanan aralık ayının sonunda açıklanacak.

Erçel’in dizisinin yurt dışında pek çok ülkede yayınlanması ile birlikte ünü de ülke sınırlarını aşmış durumda. Geçtiğimiz günlerde oyuncuya Global Nubia Awards’da ‘Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ ödülü verildi.

Sen Çal Kapımı sona erdikten sonra herhangi bir projede yer almak yerine İngilizcesini geliştirmek üzere ABD’ye giden Hande Erçel’in ilk sinema filmi önümüzdeki yıl vizyona girecek. Güzel yıldızın başrolünde yer aldığı Mest-i Aşk sayesinde Hande Erçel fanları, hayranı oldukları oyuncuyla hasret giderebilecek.