Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iptal olunca Levent Ülgen yeni dizi buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iptal olunca Levent Ülgen yeni dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezonu iptal edildi.. Dizinin 200. bölümü çekilmesine rağmen yayıncı ile yapımcı arasındaki kriz yüzünden proje sona erdi. Dizinin oyuncuları da büyük mağduriyet yaşadı.

Levent Ülgen’in dizinin yedinci sezonuna katılan 12 oyuncu arasında yer aldığı biliniyordu. Ancak yaşanan bu şanssızlık sonrasında ünlü oyuncu da gelen diğer teklifleri değerlendirmeye aldı.

Levent Ülgen’in yeni dizi projesi ortaya çıktı. Disney Plus için çekilmekte olan Kaçış isimli dizide usta oyuncu da yer alacak. Gelişmeyi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Engin Akyürek’in hikayesinden senaryolaştırılan ve İrem Helvacıoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi Gaziantep’te çekiliyor ve ekibin yoğun bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor.

Levent Ülgen’in de kadroya katılması ile birlikte Kaçış önemli isimlerin bir araya geldiği, iddialı bir proje olarak öne çıktı.

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizide yer alan diğer oyuncular ise şöyle: “Onur Bay, Adem Yılmaz, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Aziz Çapkurt, Aras Aydın, Serkan Genç ve Leyla Tanlar…”