Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisini sürükleyen 4 ünlü kadın!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini sürükleyen 4 ünlü kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV’nin yeni dizisi yayın için gün saymaya başladı. İlk bölümünü 21 Eylül akşamı saat 20.00’da izleyebileceğiniz dizide önemli oyuncular bir araya geldi. Birbirlerinden farklı yaşamları olan bir ailenin dört kadın üyesinin başından geçenleri izleyeceksiniz.

Bir evliliğin tüm aşamalarını izleyicilerin önüne sermesi beklenen dizi The Split uyarlaması olduğu için de ayrıca dikkatleri çekiyor. Ortak geçmişleri olan ama birbirlerinden çok farklı yaşamlara sahip olan dört kadın karakteri hikayenin ana unsuru konumunda.

Bu dört ismi canlandıracak kadın oyuncular da dikkatlerden kaçmıyor. Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk yeni dizinin en çok öne çıkan isimleri olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini sürüklen 4 ünlü kadın! 17

Azra karakterinde izleyeceğiniz Gökçe Bahadır, 3 yıl sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Uzun süredir evli olan Azra’nın eşinin yaptıkları sonrası bir anda savunduğu müvekkillerinin durumuna düşmesi herkesi şaşırtacak. Gökçe Bahadır, boşanma avukatı rolüyle kariyerinde ilk kez böyle bir karaktere hayat verecek.

Güneş karakteri de evlilik arifesindeki bir karakter ve Tülin Ece tarafından canlandırılacak. Sefirin Kızı dizisinde Menekşe karakteri ile büyük çıkış yakalayan Tülin Ece, yeni dizinin en önemli isimlerinden birisi oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi özellikle kadın izleyicileri odaklıyor. Bu noktada kadın başroller de çok büyük önem taşıyor. 3 sezon yayınlanan ve Türkiye’nin ardından İspanya’yı da etkileyen Kadın dizisinde Ceyda karakterini Gökçe Eyüboğlu canlandırmıştı. Bu rolle çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, yeni sezonda yeni dizide yerini aldı. Sanem karakterini canlandıracak olan Gökçe Eyüboğlu, evlilik kavramını tümden reddeden bir kadın imajını ortaya koyacak.

Çolpan olarak izleyeceğimiz Sumru Yavrucuk ise son 2 sezonda Baraj dizisinde başarılı bir performans ortaya koymuştu. Usta oyuncu her rolü hakkı ile canlandıran ve ona ruh katan bir başarıya sahip. Sumru Yavrucuk, yeni Fox Tv dizisinde boşanmış bir kadın olarak kendi tecrübelerini hemcinslerine aktaracak.

Dört kadın karakterinin dört önemli kadın oyuncu tarafından sergileneceği dizinin hikayesi hem çarpıcı olacak hem de izleyenler kendilerinden birçok şeyi bu yapımda bulabilecek.