Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde yeni haliyle herkesi şaşırtacak!

Pelin Karahan, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde yeni haliyle herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile yayınlanan dizinin ikinci sezonunda ismi Kıbrıs Zafere Doğru olarak değiştirildi. İnci karakterine hayat veren Pelin Karahan da hem çocuklarının okulu hem de dizinin heyecanını aynı dönemde yaşadı.

Eşi Bedri Güntay ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu bronz haliyle dikkatleri çekti. Bodrum’da uzun süre tatil yapma ve dinlenme fırsatı bulan oyuncu, artık normal yoğun temposuna geri döndü. Bir tarafta dizinin çekimleri başladı, diğer yanda ise ünlü oyuncu çocuklarının okula başlaması ile yoğunluk yaşadı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan dizi çekimlerinden fırsat buldukça İstanbul’a gelen oyuncu, halinden memnun. Pelin Karahan, tatil döneminde bir hayli bronzlaştığı için dizide de bu durum hemen dikkatleri çekecek.

Ünlü oyuncu bronzlaşmayı sevdiğini belirten açıklamasında, “Güneş bana iyi bir enerji veriyor. Normalde beyaz tenliyim ama yana yana korumaya başladım o rengi” diye konuştu.

Kıbrıs’ın da çok sıcak olduğunu ve bu durumun çalışmaları zorlaştırdığını anlatan ünlü oyuncu, setten fırsat bulup adada tatil yapamadıklarını da belirtti.

Pelin Karahan, “Her hafta gidip geleceğim. Testleri oluyorum, zaten çift aşımı da oldum. Bütün ekip çift aşısını oldu. Ben de her seferinde giriş ve çıkışlarda test oluyorum” şeklinde konuştu.