Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dünyaya açılıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dünyaya açılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin dünya piyasasındaki namı malum. Dünyanın her yerinde Türk yapımı diziler izleniyor, oyuncularımız hayran kitlelerini her gün katlıyor. Yurt dışına açılan Türk dizileri kervanına bir yenisi daha eklendi.

Gelen bilgiye göre başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk gibi iddialı isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Dizinin İngilizce ismi All About Marriage olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dünyaya açılıyor! 6

Salı akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey, daha üç bölümü yayınlanmasına rağmen reytinglerde büyük başarı elde etti. Başarı grafiğini yükselten dizinin bu durumu yurt dışına açılmasını sağladı.

Evlilik Hakkında Her Şey’in şu an hangi ülkelerde yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak özellikle Latin ülkeleri büyük ilgi gösterecektir.

Son derece etkileyici bir hikyeye sahip dizi, boşanmalar ve evliliklerin iç yüzüne yönelik olarak önemli bilgiler sunuyor. Dizi özellikle kadın izleyiciler tarafından daha çok takip ediliyor.

BBC yapımı olan The Split dizisinden uyarlanan dizi, evliliklerin iç yüzü ve boşanmaların perde arkasını anlatıyor. Azra karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan Gökçe Bahadır, idealist bir avukat olarak karşımıza çıkıyor.