Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in nasıl keşfedildiğini duyan hayranları şaşkınlık yaşadı!

Hande Erçel’in nasıl keşfedildiğini duyan hayranları şaşkınlık yaşadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, Türkiye’nin en popüler kadın oyuncularının başında geliyor. En son Fox TV’de yayınlanan ve final yapan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Hande Erçel, özel ve iş hayatıyla gündemden düşmüyor.

Attığı her adım haber olan güzel oyuncunun bugünlere gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğini, şöhret basamaklarını nasıl tırmandığını biliyor musunuz?

Erçel’in kariyer yolculuğundaki ilk durak pek çok hayranını şaşırttı. Oyuncunun daha 15 yaşındayken Kartal’da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katıldığı ve birinci olduğu ortaya çıktı.

Hande Erçel'in nasıl keşfedildiğini duyan hayranları şaşkınlık yaşadı! 8

O dönem yoluna manken olarak devam etmeye karar veren Erçel, daha sonra bir otelde düzenlenen ‘Miss Civilization of Turkey’ yarışmasında da birinci oldu.

Bu yarışmada elde ettiği başarıyla Bakü’de Türkiye’yi temsil eden ünlü oyuncu, ‘Miss Civilization of World – Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması’nda da ikinci oldu.

Hande Erçel'in nasıl keşfedildiğini duyan hayranları şaşkınlık yaşadı! 9

Güzellik yarışmalarından sonra Hande Erçel ilk defa 21 yaşında televizyon ekranlarıyla tanıştı. Ünlü oyuncu 2014 yılında rol aldığı ‘Çalıkuşu’ adlı dizide ‘Zahide’ karakterine hayat verdi.

2015-2016 yıllarında yayınlayan ‘Güneşin Kızları’ dizisinde canlandırdığı ‘Selin’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan Hande Erçel bu diziden sonra başrol oynamaya başladı. Pek çok dizide yer alan Erçel şu sıralar, 28 yaşında gelen şöhretin tadını çıkarıyor.