Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey her hafta güçlenerek gidiyor, zirveye göz kırpıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey her hafta güçlenerek gidiyor, zirveye göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin dördüncü bölümü yayınlandı. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizi çok etkili bir hikayeye sahip.

The Split isimli İngiliz dizisinden uyarlanan senaryonun gidişatı izleyicileri çok etkiliyor. Evliliklerin iç yüzünü ve boşanmalarda yaşanan gerçekleri aktarma hedefindeki dizi için izleyiciler çok olumlu yorumlar yapıyor. Fox TV’nin bu sezon yayınladığı dizilerde bir reyting sıkıntısı dikkat çekiyor. Ancak kanalın en güvendiği projeler arasında Evlilik Hakkında Her Şey ilk sırada yer almaya başladı.

Dizide hikayenin gidişatından çok memnun olan, oyunculuk performanslarını da bir hayli beğenen izleyiciler reytinglerin de iyi gelmesini sağladı.. Masumlar Apartmanı’nın ardından tüm kategorilerde ikinci sırada yer alan Fox TV dizisi birincilik elde etse kimse şaşırmazdı.

TRT1’in etkili dizisi Masumlar Apartmanı geçen sezondan gelen sadık izleyici kitlesi ile reytinglerde çok iyi konumda. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de her geçen hafta daha da güçleniyor. Dizinin birinci olmasının önünde şimdilik engeller var. Ancak izleyiciler ilgiyi artırır ise zirvede yer almak çok zor değil…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de Ekim sonunda yedinci sezona başlaması bekleniyor. Salı rekabeti daha sert olacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi asıl o zaman büyük bir sınav verecek. Şayet dizi izleyici sadakatini sağlamayı sürdürür ise bu 3 yapımın rekabeti birinciliklerin değişmesine bile neden olabilir.

19 Ekim Salı günü izleyicilerle beşinci bölümü yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra’nın Sergen’in kendisini aldattığını anlaması heyecanın giderek artmasını sağlayacak.