Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki değişiklik reytinglere olumlu yansıdı!

Masumlar Apartmanı dizisindeki değişiklik reytinglere olumlu yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı, ikinci sezonunda iyi performanslar elde etmeyi sürdürüyor. İlk sezonda çok daha iyi reytingler alan, iki haneli oranları yakalayan dizi için yeni sezonda ilginin biraz azaldığı görüldü.

Masumlar Apartmanı senaristlerinin ağır dram konularını öne çıkartan tavrı, izleyicinin bunalmasına neden oldu ve ikinci sezonun ilk bölümlerinde reytingler beklentilerin altında geldi. Yine de birincilikler elde etmeyi başaran TRT1 dizisinde son bölümde yaşanan değişiklik daha iyi oranlar elde edilmesini sağladı.

Özellikle de Gülben karakterinin mutlu anları, Esat ile yeni bir yola çıkması ve dizinin bugüne kadar en keyifli anlarının da 42. bölüme denk gelmesi izleyicilerin daha fazla dikkatini çekti.

Masumlar Apartmanı dizisindeki değişiklik reytinglere olumlu yansıdı! 7

Gülben’in kına gecesindeki eğlenceyi heyecanla bekleyen dizi hayranları, TRT1 başına geçti ve reytingler önceki bölümlere göre daha iyi geldi.

Tüm kategorilerde en iyi reytingleri elde ederek birincilikler kazanan Masumlar Apartmanı, Salı akşamının bir numarasıydı… Gülben’in kına gecesi sahnesi aslında önemli bir değişimi ifade ediyordu.

Dizide en çok mutlu olması arzu edilen Gülben karakterinin buna ulaşmasına izleyiciler destek verdi. Senaristlerin kasvetli sahneler sonrası ortaya koyduğu mutlu anlar AB ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler elde edilmesini de sağladı. Bu değişikliğin diziye iyi geldi. Ayrıca ilerleyen bölümlerde de mutluluk ve umut veren sahnelerin yapılmasının önü açılmış oldu.

42. bölüm hem sevgi dolu hem komik hem eğlenceli hem de üzüntülüydü. Tüm bu duyguları barındıran sahneler güçlü oyunculuk performansları ile sağlandı. Bu durum da Masumlar Apartmanı dizisinin geçen sezon elde ettiği yüksek reytinglere ulaşma hedefinde önemli bir adımı beraberinde getirdi.