Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya’dan Güneşin Kızları dizisindeki partneri Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itiraf geldi!..

Evrim Alasya’dan Güneşin Kızları dizisindeki partneri Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itiraf geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncular Evrim Alasya ile Emre Kınay 2015-2016 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları adlı dizide başrolde yer almıştı.

Güneşin Kızları izlenen bir yapım oldu ve 39 bölüm sürdü. Emre Kınay ile Evrim Alasya’nın partnerliği de izleyici tarafından beğenildi.

İki ünlü isim daha sonra İki Bekar adlı bir tiyatro oyununda da aynı sahneyi paylaştı. Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk olan Evrim Alasya rol arkadaşı Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Ekranlara en son geçtiğimiz yıl final yapan Akrep dizisiyle gelen Evrim Alasya,  adının uzun süredir aşk dedikodularına karıştığı Emre Kınay’dan konu açılınca çarpıcı açıklamalar yaptı.

Evrim Alasya'dan Güneşin Kızları dizisindeki partneri Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itiraf geldi!.. 8

Evrim Alasya, “O benim kısmetimi kapattı. Çünkü bizi beş yıldır sevgili sanıyorlar” açıklamasıyla şaşırttı.  Sunucunun, “Biz de öyle zannediyorduk. Ben de ‘Bunlar ne kadar şahane bir çift’ diyorum” sözleri de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Evrim Alasya da bunun üzerine, “İnanamıyorum. Geçenlerde bir haber okudum; ‘Güneşin Kızları’nda aşk yaşayan Emre Kınay ile Evrim Alasya, ilişkilerini bitirdiler ama iş yaşantılarına devam ediyorlar’ diye.

Hala bizimle ilgili haber çıkıyor. Beş yıldır sevgili olsak neden saklayalım? Çok yakın arkadaşız, birlikte çok iyi işler yapıyoruz. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Yemin ederim böyle bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı” ifadelerini kullandı.

Evrim Alasya'dan Güneşin Kızları dizisindeki partneri Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itiraf geldi!.. 9

Hakkında yanlış bilinen bir durumu açıklığa kavuşturduktan sonra özel hayatıyla ilgili bir itirafta daha bulunan Evrim Alasya, “Şu anda zaten başka bir erkek arkadaşım var. Bari bunu söyleyeyim, belki ikna olurlar. Çok ilginç! Emre ile ilgili bunu bir türlü aşamadık. İnşallah bu açıklamamdan sonra aşılır. Güzel giden bir ilişkim var” şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu, programın sunucusu Aslı Şafak’ın ‘Evlenecek misiniz?’ sorusuna ise, “İlla ki olur herhalde diye düşünüyorum. Öyle bir plan program yok ama şu anda keyifli ve çok güzel bir ilişkim var” yanıtını verdi.