Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal 7’den Emanet ve Yemin dizileri için yeni kararlar alındı!

Kanal 7’den Emanet ve Yemin dizileri için yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramazan ayının yaklaşmaya başlaması ile birlikte televizyon kanalları da bazı düzenlemeler yapmaya başladı. Kanal 7’de iki yerli dizisi için yeni bir karar aldığını duyurdu.

Yemin isimli dizi 4 sezondur devam ediyor. Son 2 sezondur hafta sonları yayınlanan dizinin başrolünde Gökberk Demirci bulunuyor. Özge Yağız’ın ikinci sezon finalinde ayrılmasının ardından farklı isimler kadın başrol olarak hikayede yer almıştı. Son dönemde Setenay Süer’in kadın başrol olarak yer aldığı dizinin beşinci sezonda da devam etmesine karar verildi. Kanal 7’den yapılan duyuruda, Ramazan ayı boyunca Yemin dizisinin her hafta sonu ekranlara gelmeye devam edeceği bilgisi verildi. Dizi saat 20.00’da hafta sonları ekranda olmayı sürdürecek.

Ramazan ayı için benzer bir karar Emanet dizisi için de alındı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet, çok sevilen bir dizi oldu… İlk sezonunda iyi çıkış yakalayan dizinin iki başrol oyuncusu da sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına katıldı.

Ramazan ayı boyunca Emanet dizisinin hafta içi her akşam saat 20.00’da Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam edeceği duyurusu yapıldı. İki dizinin hayranları da alınan bu yeni karar ile birlikte Ramazan ayı boyuncu dizilerinden ayrı kalmamış olacak.