Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ve Menajerimi Ara dizileri, Arıza ve Hercai’nin verdiği pası gole çeviremedi!

Kefaret ve Menajerimi Ara dizileri, Arıza ve Hercai’nin verdiği pası gole çeviremedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında reytingler konusunda önemli bir yarış yaşanıyor… 3 Ocak akşamı Arıza’nın yeni bölümü yayınlanmadı. Hercai dizisinin ise tekrar bölümü atv ekranındaydı. Hercai’nin tekrarı çok düşük reytingler aldı…

MasterChef Türkiye yarışmasının final bölümünün yayınlanmasının dizilerin performansını da etkilediğini söyleyebiliriz. Show TV, Arıza dizisine yılın ilk haftasında ara verdi. Ancak 10 Ocak’ta 17. yeni bölüm yayınlanacak. Hercai dizisi de gün değiştirdikten sonra yine 10 Ocak akşamı 54.yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

TRT1’in Tövbeler Olsun isimli dizisinin kendi kemik kitlesini ekrana taşıdığı ve 2’li reyting oranlarında devam ettiği görülüyor. Dün akşam, asıl çıkış ise hem Kefaret hem de Menajerimi Ara dizilerinden beklendi. Çünkü karşılarında ne Hercai ne de Arıza yoktu…

Fakat Fox TV ve Star TV’nin dizileri çıkış beklerken, bir miktar düşüş yaşadı. Bu durum da yılın ilk haftasında iyi bir yükseliş sergileme fırsatının değerlendirilemediğine işaret ediyor.

4’lü reyting oranlarından bir türlü kurtulamayan Menajerimi Ara, Kefaret’in gerilemesi ise AB grubunda en çok izlenen dizi olarak dikkat çekti.

Kefaret dizisi ise müthiş hikayesi ve heyecan dolu sahneleri ile yine hayranları ekran başında topladı. Ancak dizinin total ve ABC1’de 5’li reyting oranlarını aşamadığını gördük. Oysa ki, Fox TV’nin sevilen yapımı çok daha yüksek reytingleri hak ediyor.

Güzel ilerleyen, oyunculuk performansları ile adından konuşturan ve hikaye örgüsüyle de heyecanı hep gelecek haftaya taşıyan Kefaret yine de çok iyi sonuçlar aldı.

10 Ocak Pazar akşamı ise Hercai, Arıza, Kefaret, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizileri arasında müthiş bir reyting yarışı yaşanacak.

İşte 3 Ocak Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kefaret ve Menajerimi Ara dizileri, Arıza ve Hercai'nin verdiği pası gole çeviremedi! 2