Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola ve Merve Dizdar öyle gerçekçi oynuyor ki, Masumlar Apartmanı dizikolik yaptı!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar öyle gerçekçi oynuyor ki, Masumlar Apartmanı dizikolik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in bağımlılık yapan dizisi Masumlar Apartmanı için coşkulu iltifatlar! 29 Eylül Salı akşamı Masumlar Apartmanı dizisinin üçüncü bölümü yayınlandı. İzleyiciler yine ekrana kitlendi. Soluksuz izlenen bir bölüm oldu. Merve Dizdar, Gülben karakteri ile yine bir gönül yarasıydı… Ezgi Mola, Safiye ile yine saplantılarının kurbanıydı… Birkan Sokullu Han olarak sevgiyi öne çıkartırken, Farah Zeynep Abdullah İnci karakteriyle gönülleri fetih etti.

Masumlar Apartmanı dizisi o kadar çok sevildi ve karakterler de o kadar çok izleyici tarafından içselleştirildi ki, dışarıdan toz pembe görünen hayatların iç yüzünün ne kadar derin ve acı olabileceği de gözler önüne serildi.

Safiye’ye çok kızan izleyiciler onun acılı hayat hikayesinden detaylar öğrendikçe hem üzülüyor hem de empati yapmaya çalışıyor… 8 yıl sonra dizilere dönüş yapan Ezgi Mola’nın performansı ile her bölüm izleyenleri daha da çok etkiliyor.

Benzer bir durum Merve Dizdar için de geçerli. Ünlü oyuncunun bu performansı ile mutlaka ödül alması gerektiğini belirtenler var.

Dizinin izleyicileri ise sosyal medyada iltifat üstüne iltifat bırakıyor. İşte o mesajlardan bazıları:

-“İsmi gibi her şeyiyle çok masum bi dizi. Bayıldım. Bize bunlar lazım. Gerçekler lazım. Masumiyet lazım. Yorulduk artık sürekli birilerinin intikam nefret kin dolu dekolte dolu dizilerini izlemekten. Tek kelimeyle harika bi dizi. İnşallah bozulmadan böyle yıllarca devam eden bi dizi olur. Muhteşem.”

-“Dizi izlemeyen ben artık dizikolik oldum; bu dizi ve kırmızı oda sayesinde.”

– “Ezgi Mola!.. Sen nasıl bir şeysin böyle yaa!?? 2,5 saatte hem şaşırttın hem kızdırdın hatta “ohaa artık yaa!” Dedirttin ama o baba kızın hesaplaşmasında ciğerimi söktün, gözlerimi yaşarttın be kadın… Bir karakterden hem böylesi nefret ettirip hem de böylesi acıyıp sarılmak isteyecek kadar da sevdirmeyi nasıl başarabilir? Ayakta alkışlanası bir performans ve şapka çıkartılacak oyunculuk yeteneğisin… İyi ki Safiye sende can buldu.”

-“Merve Dizdar bu sene ödül almalı muhteşemdi…. Çakma dolgulu mimiksiz oyunculara bin basar, tebrik ederim.”

-“Bu dizi nasıl böyle bir bağımlılık yapıyor anlamadım.. Konusu, oyuncular.. 10 numara 5 yıldız. Son 5 yıldır izlediğim en kaliteli dizi!”

-“Tek kelime ile, mükemmel sandığımız hayatların görmediğimiz gerçeklerini izliyoruz.”

Masumlar Apartmanı 3. bölümü videodan izleyebilirsiniz: