Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde kimsenin beklemediği sürpriz gelişme!

Hekimoğlu dizisinde kimsenin beklemediği sürpriz gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Salı akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya devam ediyor. Farkı konsepti ve başarılı oyunculuk performansları ile öne çıkan dizi, salı akşamlarının güçlü yapımlarından birisi…

19 bölümü geride bırakan Hekimoğlu dizisinin 20. yeni bölümü 6 Ekim Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıkmaya başladı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ayrıntıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Hekimoğlu ve hasta arasında rekabet baş gösteriyor! İşine karışılmasından hoşlanmayan Ateş Hekimoğlu’nun karşısına bu kez dişli bir hasta çıkıyor! Durumdan memnun olmayan Ateş ise tozu dumana katıyor.

Diğer taraftan İpek’in hayatına giren erkek Hekimoğlu’nun kendisini sorgulamasına sebep oluyor! Belçim Bilgin,dizide konuk oyuncu olarak Selin karakterini canlandırmaya devam ediyor.

Selin’in Ateş’e söylediği “Arkadaşının özel hayatına karışamazsın” sözleri çok anlamlı. Ateş Hekimoğlu, “O benim arkadaşım değil” diyor ama bu sözün devamı çok merak edildi.

İzleyicilerin Ateş – İpek aşkı beklediği bu noktada neler yaşanacağı heyecanı daha da artırdı.

Hekimoğlu 20. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz: