Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’nın başına iş açan haber! Annesinin bile haberi yokmuş!

Ezgi Mola’nın başına iş açan haber! Annesinin bile haberi yokmuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com – Şu sıralar TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde olan Ezgi Mola, aynı zamanda sosyal medyada da çok etkin olan isimlerden bir tanesi. Oyuncu adeta sosyal medya fenomeni gibi merakla takip edilen isimler arasında.

Esprili kişiliğinin yanı sıra kimi toplumsal olaylarda, hayvana-kadına-çocuğa şiddet gibi konularda, sosyal bir takım meselelerde lafını hiç sakınmıyor.

Aynı zamanda Masumlar Apartmanı setinden de bol bol paylaşımlar yaparak hayranlarına kamera arkasından keyifli içerikler sunuyor.

Esprili kişiliğiyle de çok sevilen Ezgi Mola, magazinin gündemine geçtiğimiz günlerde farklı bir konuyla geldi. Oyuncunun annesine bir arsa aldığı şeklindeki haber, bir gazetede yayınlandı.

Ezgi Mola'nın başına iş açan haber! Annesinin bile haberi yokmuş! 7

Ezgi Mola, haberi instagram hesabından paylaşırken, annesi ile aralarındaki mesajlaşmaları da gösterdi. Annesinin haber için “Ezgi benim niye haberim yok” şeklinde bir soru yönelttiği görülüyor.

Mola, haberin doğru olmadığını yaptığı esprili paylaşıma düştüğü “Bu haberi yapan sevgili gazeteci arkadaşım, annemin size bir sorusu var” diyerek yayınladı.