Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den Hazal Subaşı’na ve İrem Helvacıoğlu’ndan Elçin Sangu’ya kadar ünlüler tek bir amaç için buluştu!

Hande Erçel’den Hazal Subaşı’na ve İrem Helvacıoğlu’ndan Elçin Sangu’ya kadar ünlüler tek bir amaç için buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazesi.com / Detay – Türkiye’yi sarsan ve hala yaşanmaya devam eden depremler nedeniyle 11 ilde önemli sorunlar çıktı. 6 Şubat’ta 9 saat arayla Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonucunda 40 binden fazla kişi yaşamını yitirirken, 100 binden fazla kişi de yaralandı. Enkaz kaldırma çalışmaları hala sürerken, ölümlerin artmasından da korkuluyor.

Milyonlarca insanın hayatını değiştiren, birçok kişinin zorlu şartlarda yaşamak zorunda kalmasına neden olan depremler halen devam ediyor. En son 20 Şubat’ta Hatay’da üst üste iki deprem daha meydana geldi ve bölge halkı gergin bir bekleyiş içinde. İşte bu süreçte dizilerle ekranlarda yer alan ve Türkiye’yi yurt dışında da temsil eden ünlü kadın oyuncular, birlik olarak Ahbap Derneği ile birlikte yardım faaliyetlerini aksatmadan sürdürüyor.

Elçin Sangu, Gizem Karaca, Hazal Subaşı, Özge Özpirinçci, Hande Erçel, İrem Helvacıoğlu, Türkü Turan, Ezgi Mola, Cansu Tosun gibi ünlü oyuncular el birliği ile Ahbap Derneği üzerinden yardımların hem organize edilmesinde hem de halkın desteğinin sürmesi için aktif şekilde çalışıyor.

Ahbap Derneği’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda ünlü oyuncular, özellikle bilgilerin teyit edilmesinin önemine işaret ediyor ve yardımların doğru bir şekilde toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasındaki önemi ifade ediyor.

Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği üzerinden bölgede yaşayan depremzedelere birçok yardım ulaştırıldı. Bir sivil toplum örgütü konumunda gönüllülük esasıyla çalışan Ahbap Derneği’nin deprem sonrasında çok ciddi miktarlarda para yardımı toplaması ve halktan gelen yardım malzemelerini de bölgeye ulaştırması çok anlamlı bir çaba olarak takdir görüyor.

Dizilerle evlerimize giren ünlü kadın oyuncuların bu yardım faaliyetlerinde öncü rol üstlenmesi de halkın sevgisini kazanmalarının ne kadar haklı olduğunu da göstermesi bakımından anlamlı görünüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahbap (@ahbap)’in paylaştığı bir gönderi