Ana sayfa Dizi Haberleri Ekrana Cam Tavanlar ile hızlı bir dönüş yapacak olan Bensu Soral’dan şarkı şov!

Ekrana Cam Tavanlar ile hızlı bir dönüş yapacak olan Bensu Soral’dan şarkı şov!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bensu Soral, oyuncu Hande Soral’ın kardeşi olarak dikkatleri çekmişti. İçerde dizisinde oynadıktan sonra büyük beğeni toplayan oyuncu, uzun süredir ekranlarda yoktu. En son Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı.

Şimdilerde ise Kubilay Aka ile başrolü paylaştığı Cam Tavanlar isimli diziyle ekranlara gelmek için gün sayıyor. Show TV’nin iddialı yaz dizilerinden birisi olan Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Tanıtımlarının yayınlanmasıyla birlikte büyük dikkat çeken Cam Tavanlar dizisinde Leyla isimli bir kadına hayat verecek olan Bensu Soral, partneri Kubilay Aka’nın oynayacağı Cem ile romantik bir aşk hikayesinin kahramanları olarak ekrana gelecekler.

Bu arada dizinin ismiyle alakalı bir de toplumsal mesaj içeren konusu var dizinin. İş hayatında kadınların arka plana itilmeleri nedeniyle yaşanan toplumsal ayrımcılığa parmak basacak olan dizi, yaz sezonunun iddialı yapımlarından.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Ekrana Cam Tavanlar ile hızlı bir dönüş yapacak olan Bensu Soral'dan şarkı şov! 8

İdealist bir iş kadını olan Leyla’nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı Cam Tavanlar’da galibin kim olacağı dizinin ana konusu olacak.

Bensu Soral’ın dizideki rolü merakla beklenirken, oyuncunun uzun zaman sonra döndüğü sette hayli keyifli olduğu da yaptığı paylaşımlara yansımakta.

Dizinin setindeki karavanında eline deodorant şişesini alan oyuncu, şarkı söyleyerek hayranlarını da eğlendirdi. Soral’ın uzun süre sonra ekrana dönmesini hayranları da büyük bir heyecan ve merak içinde bekliyor…

Ekrana Cam Tavanlar ile hızlı bir dönüş yapacak olan Bensu Soral'dan şarkı şov! 9