Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın büyük bir heyecanla beklediği yeni dizi projesi!

Ezgi Mola’nın büyük bir heyecanla beklediği yeni dizi projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, televizyon ekranında en son 2 sezon süren Masumlar Apartmanı’nda yer almıştı. Safiye karakteri ile milyonların alkışını alan oyuncu, çok başarılı bir dram ve psikolojik sınav verdi. Safiye karakterinin izleyenleri derinden etkilemesi, oyuncunun rolünü çok iyi yansıtmasının bir sonucuydu.

Şu sıralarda Alice Müzikali için de çalışmakta olan ünlü oyuncu, Haziran ayına kadar gösterinin devam edeceğini ama sonrasında artık bir daha sahnelenmeyeceğini duyurdu.

Alice Müzikali’nde son 10 oyun kaldığını ve sahnede izlemek isteyenlerin son fırsatları olacağını anlatan Ezgi Mola, seyircilerin yoğun isteği üzerine projeyi bir süre daha uzattıklarını anlattı. Oyuncu, ayrıca Disney Plus’ta da gösterinin yayınlanmaya devam edeceğini vurguladı.

Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde 40. yaş gününü kutlarken, büyük bir heyecanından da bahsetti.
Disney Plus için hazırlanan Dünyaya Değiştiren Ayten isimli dizinin çalışmalarının sona geldiğini anlatan Ezgi Mola, projenin kendisini çok heyecanlandırdığını şu sözlerle ifade etti:

“Dijital platforma bir iş yapıyorum. İki gün sonra tamamen çekimler bitiyor. Ondan sonrasında onun yayınlanmasını heyecanla bekleyeceğim.”

Ezgi Mola'nın büyük bir heyecanla beklediği yeni dizi projesi! 7

Oyuncu hikayede iki çocuğu bulunan kapıcı Ayten karakterini canlandırıyor. Erken tedavi olmaz ise hayatı boyunca engelli kalacak kızı için paraya ihtiyacı olan Ayten, kendisine gelen teklifi kabul ederek, dünyayı sarsan bir olaya neden olacak.

Dizi projesi ünlü oyuncunun hayranları tarafından da merakla ve heyecanla bekleniyor.

Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Umur Turagay üstlenirken, senaryo ise Ethem Özışık imzası taşıyor.

Selçuk Yöntem, Saadet Işıl Aksoy, Yetkin Dikinciler, Bülent Seyran, Başak Daşman gibi önemli isimlerin bir arada bulunduğu dizinin 2023 yılı içinde Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.