Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı sezon finalinde büyük şok! İnci, çok sarsıcı bir şekilde ölüyor!

Masumlar Apartmanı sezon finalinde büyük şok! İnci, çok sarsıcı bir şekilde ölüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, gelecek hafta yayınlanacak olan 37. bölümle sezon arası verecek. Bu akşam yayınlanacak olan 36. bölümde yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler dizide yer alacak ama asıl flaş olay, sezon finalinde yaşanacak!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizinin sezon finalinde İnci karakterinin diziye veda edeceği söylentileri bir süre önce medyanın gündemine gelmişti.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği Madalyonun İçi kitabından alıntılanan dizide, İnci karakteri için senarist Deniz Madanoğlu, Han ve ailesinin iyileşmesine büyük bir katkıda bulunacağını bir röportajında anlatmıştı.

Fakat İnci’ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmak istediği gündeme bomba gibi düştü kısa bir süre önce. Görünen o ki senaristler, oyuncunun gitmesiyle birlikte İnci karakterine sarsıcı bir son yazdılar!

Birkan Sokullu’nun Han karakterine hayat verdiği dizide İnci ve Han’ın evlilikleri zaten gittikçe bir çıkmaza sürüklenmekteydi.

Masumlar Apartmanı sezon finalinde büyük şok! İnci, çok sarsıcı bir şekilde ölüyor! 7

İnci’nin diziden nasıl çıkacağı merak konusuydu ama Gazeteci Birsen Altuntaş, unutulmayacak bir bölümle sezon arası vereceği tüyosu ile İnci’nin ölümünün diziye damgasını vuracağını da belirtmekte.

İnci’nin ölümü ile Han’ın hayatı da yeniden alt üst oluyor. Üstelik Farah Zeynep Abdullah’ın başarılı bir şekilde hayat verdiği İnci, çok sarsıcı bir şekilde hayatını kaybedecek ve bu şokla Han da adeta aklını yitirecek!

OGM Pictures imzalı dizinin sezon finalinde yaşanacak bu gelişmeler şimdiden merak konusu oldu!